Sokan idegenkednek a különböző hajhosszabító-dúsító technikáktól, mert természetellenesnek, vagy fiatalok és celebek divathóbortjának tartják. Ugyanakkor sokan szenvedünk a tartás nélküli, gyenge, vékony szálú vagy megritkult haj okozta önbizalomhiánytól. Ezért érdemes megfontolni ezt a lehetőséget, hogy visszanyerjük régi önmagunkat vagy megalkossuk új külsőnket. Az igazi profik és megbízható szakemberek tanfolyamon sajátítják el a valódi haj láthatatlan és kímélő illesztését meglévő hajunkhoz. A haj beszerzési forrásáról is érdemes tájékozódni fodrászunknál, hiszen neki is és nekünk is az az érdekünk, hogy a legjobb minőséget kapjuk. A felrakott haj kívánt színre festhető, vágható, formázható, utána csak az elismerő pillantásokat kell bezsebelnünk. Nem igényel különösebb gondoskodást vagy ápolószereket,de erről részletes tanácsadást kaphatunk fodrászunknál. Én is évek óta próbálkozom különböző hajvágási, szárítási technikákkal, eredménytelenül. Az utóbbi évek legboldogabb fél éve volt számomra hajügyileg, amikor meghosszabbították, és ami a legfontosabb, megdúsították a hajamat. Tudom, hogy nem csak ettől érezhetem magam nőnek, de leírhatatlan volt a különbség! Végre volt hajam! És újra lehet, mert jó minőségű fürtjeim a fiókban készen állnak, hogy bármikor pozitív változást hozzanak az életembe. Apropó!
„A változás gyönyörködtet.”
 Nem véletlenül lett nagy divat a tv-csatornákon az átváltoztató show-k készítése. Mindenkiben ott rejlik az a pillangó, csak a megfelelő eszközökkel elő kell csalogatni. Sokszor elég egy előnyösebb hajszín és frizura, (ami akár dúsabb és hosszabb lehet egy-két óra alatt) egy jó smink és egy új Nő néz ránk a tükörből.
Vajon csak a szépülési technikák ismeretének vagy a merészség hiánya okozza átlagon aluli teljesítményünket tükörképünkkel szembesülve? Pedig csak el kell döntenünk, hogy jobb nők akarunk lenni. A következő lépés megfelelő szakemberek értő kezeire bízni magunkat, aztán fotó és taps. Megszületett a sztár! Igen, ebben a kisvárosban, a közértben, a rendelőben, az irodában mindnyájunknak lehetőségünk van, hogy szebbek, csinosabbak legyünk, mert profik nemcsak a tévében, de itt is vannak és segítenek. Cher mondta a Sellők című filmben, hogy egy igazi Nő sohasem túl öreg. Higgyük el neki, tudja, miről beszél!