Irány a kozmetikus!

Az elmúlt évek egyik sikerpályát befutott kezelése a mikrodermabrázió, amelyet csak ősszel és tavasszal végeznek el a szakembereink. Ha ezt a kezelést választjuk, akkor jó úton járunk. (Már ha ki tudjuk mondani logopédus segítsége nélkül) 
Ezzel az eljárással nemcsak simább, tisztább, üdébb bőrt kapunk, hanem jótékony hatással van a szervezet saját gyógyító, regeneráló folyamatainak beindítására; méregtelenít, salaktalanít, növeli a bőr vitalitását. Fokozódik a bőr áteresztő képessége, felszívása, ezáltal nagy mennyiségű hatóanyag vihető be a bőrbe, melyek így mélyen tudják kifejteni jótékony hatásukat. Az eljárás teljesen fájdalommentes és veszélytelen. 
A legtöbb bőrtípusra alkalmazható általános regenerálásra, de kúraszerű használatával kozmetikai hibák is orvosolhatóak. Látványos eredmény érhető el vele pattanásos bőrök kezelésében, mivel tisztítja és beszűkíti a pórusokat. Halványítja a napérzékenység miatt kialakult foltokat. Javít a rozáceás, azaz a hajszálértágulatos bőr állapotán, mert javítja a vérkeringést. Ilyen jellegű bőrproblémák otthoni továbbápolására is kaphatók már nagy hatékonyságú Coverdem krémek az Astero Kozmetikában. 
Általában gépi megoldásokkal találkozhatunk, de a kozmetikánkban bevezetett speciális kézi mikrodermabrázió sokkal kíméletesebb és látványosabb eredményt tesz lehetővé. Ilyenkor a különleges finomságú kristályokat kozmetikus szakemberünk a kezével viszi fel, gyengédebb és precízebb mozdulatokkal csiszolja a bőrünket. Általában 4-5 kezeléssel az elhalt hámréteget teljesen eltávolítja és előbukkan a friss, egészséges, rózsás arcszín. Nagyon fontos, hogy a kezelés után használjunk fényvédő krémet, pl a szalonunkban kapható Coverderm Filteray fényvédő készítményeit, amelyek 20-80-as fényvédő faktorral rendelkeznek, mindegyik hypoallergén, fotostabil, vízálló, minden bőrtípusra ajánlott.

Nem elég a jóból - újdonság az Asteroban!

A mikrodermabrázió mellett most érdemes egy regeneráló, tápláló kezelést is igénybe venni az Astero Szalonban, ugyanis egy új, gyógynövényalapú natúrkozmetikai kezeléssel kényeztetjük vendégeinket. A kezeléssel bőre látványosan kisimul, hidratált, puha lesz, eltűnnek a finom ráncok, a mélyebb vonalakat is csökkenti a 100%-os tiszta, bőrbarát gyógynövények segítségével. A növényi hatóanyagok fiatalon és egészségesen tartják még az érzékeny bőrt is, nem tartalmaznak allergén anyagokat Nagy hangsúlyt fektetünk a természetes, azaz natúr anyagok használatára, igyekszünk elkerülni a szintetikus színező- és illatanyagokat tartalmazó termékeket. Ráadásul ebben az új kezelésben használt anyagok állatkísérlet- mentesek és nem tartalmaznak állati kivonatot!