Kedves Sorstársaim!
Szeretném megosztani tapasztalatomat a lézeres kezeléssel kapcsolatban. Nekem közel 30 éve gyulladásos rozaceás az arcom. Eddig senki nem tudott segíteni, nagyon sok mindent kipróbáltam már. Az orvosokkal kezdtem, de sajnos még rosszabb lett. Örülök, hogy rátaláltam az Astero Szépségszalon Coverderm termékeire, és már ezek is sokat javítottak. Na de az új lézeres gép meg Csilla /mesterkozmetikus/ nagy tudásával már az első kezeléssel látványos eredményt értünk el. Most az ötödik kezelésen vagyok túl, és megmondom őszintén, hogy az arcom újjászületett, ilyen szép nagyon nagyon régen nem volt. Alig kell smink. Úgyhogy én hálás vagyok Csillának, hogy ilyen segítőkész és ilyen nagy tudású. Mindenkinek ajánlom nem fog csalódni, mindenféle bőrhibát tud kezelni a géppel és a nagy szakértelmével.
Üdvözlettel
egy hálás beteg
Magdi


 

MILSYS – Meso Impulse Laser System

Fontos mérföldkőhöz érkeztek a Meso Laser kezelések. 2017 februárjától kizárólagos védjegyoltalom alatt állnak. Magyarországon az Age Attraction által meghonosított lézeres mezoterápia kezeléseket a MILSYS védjegy óvja és ezeknek a kezeléseknek az elnevezéseit kizárólag hitelesített kozmetikusok használhatják

Az Age Attraction által kiállított Hitelesítő Okirat azért fontos, hogy a vendégeket és a tisztességesen dolgozó partnerét is egyaránt védje. Ez az Okirat garantálja, hogy az Astero Szépségszalon kozmetikusa eredeti Meso Laser készüléket használ és elvégezte az Age Attraction hivatalos szakmai képzését és szigorúan ellenőrzött kezelési protokoll szerint dolgozik.

Innováció. Hatékonyság. Precizitás.

Erre a három pillérre épül az Age Attraction minden kezelése és terméke.
Német mérnökök által fejlesztett Meso Laser technológia a bőrfiatalítás leghatékonyabb innovációja. Ez a nagyteljesítményű lézer olyan intenzív stimuláló hatást képes kifejteni a bőrben, amely nem hasonlítható egyetlen más készülékhez sem. Orvosi beavatkozás nélkül is rendkívül mély hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, ezért igazán tartós anti-ageing hatást érhetünk el vele.
A termékek egyedisége abban rejlik, hogy egyedülállóan magas koncentrációban tartalmaznak olyan erős anti-ageing összetevőket, mint az őssejtes hyaluronsav, a különleges peptidkoncentrátum és az egzotikus hó-alga. Ezek ez értékes hatóanyagok a bőr mély szöveti rétegébe juttatva belülről, sejt szinten újítják meg a bőrt. Ezekbe a termékekbe csak szigorúan ellenőrzött, igazoltan hatékony összetevők kerültek és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő vegyi anyagot, így még a legérzékenyebb, allergiára hajlamos bőrűek is bátran igénybe vehetik a kezeléseket.

Közel 50 éve jelent meg az első orvosi tanulmány arról, hogy a kis dózisú lézersugárzás pozitív biológiai hatással van a bőr állapotára. Gyógyító és fájdalomcsillapító hatása miatt először a bőrgyógyászatban kezdték alkalmazni, nehezen gyógyuló sebek és betegségek kezelésére. Majd egyre inkább elterjedt a szépségápolásban is, hiszen olyan intenzív bőrstimuláció érhető el vele, ami más kozmetikai készülékkel teljesen elképzelhetetlen.

A bőrünket minden sejtjét úgy képzeljük el, hogy apró raktárak amik energiát tárolnak. Ezt az energiát arra használják, hogy új bőrsejteket képezzenek és leküzdjék a különböző sérüléseket, bőrproblémákat. Ám ez az energia a kor előrehaladtával lelassul, ennek következtében a sejtek már nem tudnak megfelelő ütemben regenerálódni, így a bőr állapota láthatóan romlani kezd. Ezt a folyamatot képes a lézer rendkívül hatékony módon befolyásolni. Ez az úgy nevezett biostimuláció felébreszti és működésre serkenti a bőrsejteket, felgyorsul a regeneráció, beindul a kollagén termelődése és rugalmasabbá, feszesebbé válik a teljes bőrszövet.

A lézeres kezelés önmagában segít a herpesz és az övsömör gyógyulásában, kiváló erős gyulladásokra, aknékra, pszoriázis kezelésére.

Kiknek ajánljuk a lézeres mezoterápiát?

Azoknak a fiataloknak, akik időben szeretnék felvenni a harcot a bőr öregedésével.
Javasoljuk problémás bőr kezelésére (akné, gyulladások nyomai - pigmentáció kezelésére és megszüntetésére)
Ajánljuk lifting és ránckezelésre (nemcsak arc, hanem kézfej kezelésére is), szemkörnyék feszesítésére és szem alatti duzzanatok kezelésére is.
Továbbá eredményes rozácea, terhességi csíkok, cellulit kezelésre, lokális zsírbontásra, bőr- és kötőszövet feszesítésre.

A kezeléseinkről érdeklődjenek személyesen, vagy telefonon!