Éveket fiatalodhat fájdalommentesen, gyors eredménnyel, sebészeti beavatkozás nélkül!


REGEN testkezelések

Azonnali alakjavítás a legjobb formánkért!
Mindnyájan, kortól és nemtől függetlenül találkozunk a nehezen eltüntethető zsírpárnákkal a combon, felkaron, derékvonalban, csípőn, fenéken, hason, stb. Sokszor nincs elég időnk és türelmünk a fárasztó, hosszadalmas tornához, vagy egyszerűen azonnal a legjobb formánkat kell hozni. A REGEN tripoláris rádiófrekvenciás testkezelés ezt a problémát orvosolja azonnali (egyszeri alkalom) cellulitcsökkentő, feszesítő hatásával. A zsírpárnák azonnal csökkennek, a testkontúr állapota jelentősen javul, a megereszkedett bőr újra feszessé válik. A hosszantartó és lenyűgöző eredményért a kúraszerű kezelés javasolt.


Cellulit-csökkentés és testformálás

Várható eredmények Hatékonyan - Gyorsan - Tartósan:

  • cm-ben mérhető kerület csökkenés (csípő, derék, comb, kar, has) 
  • a bőr azonnali feszesítése arcon és testen egyaránt 
  • tokakezelés (feszesítés, zsíroldás) 
  • megereszkedett bőr hatékony megemelése (popsi, kar, orca, has, belső comb)

A kezeléseket a nyitvatartási idő alatt bármikor igénybe lehet venni az állapot felmérés után.

A tripoláris rádiófrekvenciás áram egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket a bőrben, valamint igen pontos bőrmelegítést végez nagyon kis energiával, és fájdalommentesen. Szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben gyorsítja az anyagcserét és a meleg hatására folyékonnyá vált zsír kiválasztását. Ekkor a kollagén rostok összehúzódnak megfeszítve a körülötte levő bőrt, ezáltal azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt. Az azonnali látható eredményeken felül a zsírsejtek folyékony zsírt szabadítanak fel, melyek a meleg hatására összezsugorodnak, így csökken a zsírsejtek mérete, és javul a mikrokeringés.

A kezelés folyamán nincs fájdalom, hűtést nem igényel a bőr sem a kezelés közben, sem a kezelés után. Folyamatosan mérjük a kezelt bőrfelület hőmérsékletét, így teljes mértékben elkerülhető, hogy sérülést okozzunk a vendégünknek, tehát teljesen biztonságos a kezelés.
 
A zsírrétegek kezelésről-kezelésre vékonyodnak, mivel a zsírsejteket minden kezelés alkalmával egyre kisebbre zsugorítjuk.

Narancsbőr, egy helyi probléma
Sajnos a 18 év fölötti nők jelentős részénél megtalálható a narancsbőr (cellulit) kisebb-nagyobb fokozata, mely főleg a combokon, a fenéken, a hason és felkaron jelentkezik. A narancsbőr nem kíméli a soványakat sem, akiknek a fogyókúra, vagy sok egyéb kezelési mód nem jelent megoldást erre a problémára. Ez esetben mindenképpen speciális, célzott kezelésekre van szükség.

Hatásos alakformálás
Köztudott, hogy azokkal a testkezelési módokkal érhetjük el a legesztétikusabb eredményt, amelyekkel a zsírszövetcsökkentést célzottan végezzük. A TriPolar RF technológiás testkezelés során nem kiszámíthatatlanul, minden területről veszítünk a feleslegünkből, hanem pontosan a kívánt módon érjük el az egyes területek formálását. Még a vékonyabbak között is akadnak olyanok, akiknek néhány testrészükön némi felesleg mutatkozik. Ilyenek feleslegek, pl. az úszógumi, a toka, a vastagabb felkar, de ide sorolhatjuk a narancsbőr (cellulit) kezelését is.
A TriPolar RF technológiás testkezeléssel egyszerűen szabadulhat meg ezektől a nem kívánt zsírfeleslegektől, mert a célzott kezelés nem érinti a környező szöveteket. A szelektíven emelt hőmérséklet hatására a kezelt felületen zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vérkeringés, javul terület oxigénellátása, gyorsul az anyagcsere. A folyékony állapotú zsírrészecskéket a nyirokrendszer szállítja el a kezelési területről.


Áraink

 

Árak megtekintéséhez kattintson ide!