prestige premium online FC2-PPV-3121977 [未经审查] [射精3次] 一个有鸡巴的女孩♥ 一个腹肌突出的苗条美女喜欢口交,所以我会让你长出一个鸡巴。 - 有一个抽搐的清洁口交,抓住腰部并在一个非常狭窄的猫中两次射精 428SUKE-137 [Sukebe Blow Warning] 来自静冈的性欲充满的女孩! - Ikase 技术是终极 Belochu 乳头酷刑手 Koki Blow W 我喜欢舔并且无法停止! - ! - 即使你用玩具责备你的整个身体,你也不会放开你的鸡巴。 - 来自严重活塞的高质量连续性! - ! - [色情连胜 NO.22] APAA-395 津津,带我出去,倾注你的能量…… - Suzu Monami,超级美丽和淫荡的日本女人 HUNVR-174 [VR]《我的胸不是变大了是不是……》一向开朗的小伙伴因为巨乳而沮丧,从那天开始他每天都来找我擦我的A -Cup...但我碰巧碰了它原来乳头超级敏感! - 直到那时才拼命忍着的喘息声炸开! - … FC2-PPV-3125145 *直到11/13 1930pt → 930pt [完整出场] 我收到了一个已婚美丽成熟女人的前职场后辈的消息,所以我真的打电话让她拥抱我。

Minden helyzetben tökéletes sminkre vágyik, de nem szeret vele bajlódni? Ha mindig szétkeni szemfestékét, lenyalja rúzsát, akkor Önnek más megoldásra van szüksége? A sminktetoválással hosszú távon és biztos módon érheti el a mindig vonzó, ápolt hatást. Ráadásul a finom korrekciókkal szabályossá, kifinomulttá válnak vonásai.

Szalonunkban kiváló sminktetováló képesítéssel (Master Permanent Make-up Artist) rendelkező kozmetikusunk professzionális körülmények között, allergiamentes, magas minőségű pigmentekkel és egy kivételes, új gép alkalmazásával elérhetővé teszi mindezt Önöknek. Ráadásul többféle technikai megoldás áll rendelkezésére szépülni vágyó vendégeinknek, így mindenki kiválaszthatja a divatnak, az egyéni ízlésének, vagy az arc változásainak megfelelő megújulási lehetőségeket. Az eljárás során kozmetikus kollégánk előrajzolja a vonalakat, amelyeket azután pigmentál a bőrbe az új generációs, orvosi műszer precizitású sminktetováló géppel. 

 

A szalonunkban használt gép újdonsága és nagyszerűsége abban rejlik, hogy szinte fájdalommentesen és kíméletesen, a bőr különösebb sérülése nélkül juttatja a pigmentációs festéket a kívánt területre, legyen az a szem füstös kontúrja, a szempillák sűrítése, a száj satírja vagy a szemöldök többszínű szálazása. Nem véletlenül emelem ki ezeket a technikákat, hiszen ezek a legújabb trendek a sminktetoválásban, amelyeket kivétel nélkül igénybe vehetnek vendégeink. És ami a legfontosabb, amire mindig ügyelünk: a természetes, kifinomult és szabályos hatás! A tetoválást mindig személyreszóló tanácsadás előzi meg. 
Nem is gondolnánk, hogy milyen további lehetőségek rejlenek ebben a kozmetikai eljárásban! Ugyanis nálunk már lehetőség van az anti-aging, a megereszkedett arcot vizuálisan megemelő, ún. fénytetoválásra is. A különleges eljárás keretében az arc optikailag megfiatalodik, sugárzóvá, üdévé válik. 
A sminktetoválás tartóssága kb. 3 év, így amikor vendégeink újra szükségét érzik a változásnak, nálunk újra megtehetik és mindig a legfrissebb módszerekkel és szakmai hozzáértéssel találkoznak.


     


Elrontott szemöldök javítása zöldes árnyalatból barnára

 


Áraink: 

 

Árak megtekintéséhez kattintson ide!