free jav 300NTK-784 【사카리계 아이돌 폭탄! - ! - 극히 세미체의 모모지리 미소녀 JD&사카리계 야리만 미소녀 아이돌 폭탄 SP로 WNN(더블 질 내 사정)】【SEX 파티! - ! - 智智越のエッチな美少女達との性のライブが始まる! - ! - 】 【처음은 정통파, 동동성 수화 아이돌 촬영에…! - ! - 자랑의 아름다운 엉덩이로 매료시키는 압권의 카우걸 최고! - ! - 】 【케이렌 아름다운 엉덩이가 기분 좋은 최고의 야리만 아이돌 데뷔! - ! - 】※솔로로 후야제생 하메도 있어♪ FC2-PPV-3126744 【2004 학년】 고신장 걸 · 첫 POV HOIZ-067 호이 호이 고무 05 ~ 코노 코노 하메도리 ~ 아마추어 호이 호이 고무 · 개인 촬영 · 미소녀 · 코스프레 · POV · 아마추어 · 얼굴 사정 · 큰 가슴 · 커플 · 유출 · 2 발사 · 슬림 · 색녀 GTJ-110 혼란 여성 SM, BD 여성 SM 시오미 MOGI-064 아오모리로부터 응모해 온 4개월 한정 매우 변태인 방언 여자 제 3탄 「안사출해 줘」 태어나 처음의 나마 질 내 사정 노노세 아이

Az esztétikai mezoterápia legnagyobb érdeme, hogy hozzáértő kezekben teljesen ártalmatlan (mellékhatásoktól mentes) és egyedülállóan hatékony a következő esztétikai problémákkal szemben:

  • arc, nyak, dekoltázs anti-aging kezelése,
  • májfoltok kezelése,
  • akne hajlam kezelése,
  • aknés eredetű ragyás arcbőr kezelése,
  • hajhullás ill. kopaszodás kezelése,
  • striák (terhességi csíkok) kezelése,
  • cellulit (narancsbőr) kezelése.

Azokat az anyagokat juttatjuk be a bőrbe ill. a bőr sejtjeibe, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a bőr egészséges működéséhez ill. megvédik azt a külső ártalmaktól. Amire szükség van az elsősorban, az a hyaluronsav (amely nagy mennyiségű vizet köt meg, tehát biztosítja a bőr hidratáltságát), organikus szilíciumra (amelyböl a bőr fibroblaszt sejtjei fel tudják építeni a fogytán lévő kollagén és elasztin rostokat ill. vitaminokra (A, B, C, D, E, stb…), melyek szabadgyökfogó képességük révén meg tudják védeni azt a külső károsító, börőregedést előidéző hatásokkal szemben (UV-A, UV-B sugárzás, levegőszennyezettség, stb…).

És nem csak a hatóanyag bejuttatásban kiemelkedő a mezoterápia.

A tűszúrások még hatóanyag nélkül is bizonyítottan igen intenzív kollagén elválasztást indítanak el a bőrben és a bőraljában. Ennek eredményeképpen a kor előrehaladtával megereszkedő bőr újra feszesebb, rugalmasabb és tömöttebb tapintatú lesz. Ennek következtében az apró szárazsági ráncok kisimulnak, a markánsabbak nagy mértékben csökkennek. A mély ráncok ill. redők esetén ráncfeltöltő kezeléssel egészíthetjük ki a mezoterápiát, melynek során polimerizált (keresztkötésekkel stabilizált) hyalurosavval dolgozunk.

Az aknés atrófiás hegek (ragyás bőr) mellékhatásoktól mentes kezelése eddig megoldhatatlan probléma volt orvosnak, kozmetikusnak egyaránt. A sok tűszúrás erre is meghozta a megoldást.

Azt a tévhitet is el kell oszlatni, hogy a tűs mezoterápia ill. a tűs hengeres kezelés fájdalmas. Rendelkezésre áll ugyanis ímmár olyan helyi érzéstelenítési technika, amellyel teljesen fájdalom mentessé tehetőek ezek a beavatkozások.