watch scute jav free Caribbeancom-092322-001 平日是W服务日! - 连续射精给两个色情治疗师! CEMD-239 与让你随地射精的好色美熟女的淫秽户外约会! - 野崎澪 HAWA-285 让离家出走的妻子从早到晚生活和他妈的你中出生活 离家出走的妻子 Touko 29 岁 REXD-440 被偷窥的工作服的内容女性的气味已经是金球了! SSIS-530 醉酒的少年充满了机会……我松散地失去了防备,毫无防备地溢出了奶子,并且整晚都HH Mahina Amane

Az esztétikai mezoterápia legnagyobb érdeme, hogy hozzáértő kezekben teljesen ártalmatlan (mellékhatásoktól mentes) és egyedülállóan hatékony a következő esztétikai problémákkal szemben:

  • arc, nyak, dekoltázs anti-aging kezelése,
  • májfoltok kezelése,
  • akne hajlam kezelése,
  • aknés eredetű ragyás arcbőr kezelése,
  • hajhullás ill. kopaszodás kezelése,
  • striák (terhességi csíkok) kezelése,
  • cellulit (narancsbőr) kezelése.

Azokat az anyagokat juttatjuk be a bőrbe ill. a bőr sejtjeibe, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a bőr egészséges működéséhez ill. megvédik azt a külső ártalmaktól. Amire szükség van az elsősorban, az a hyaluronsav (amely nagy mennyiségű vizet köt meg, tehát biztosítja a bőr hidratáltságát), organikus szilíciumra (amelyböl a bőr fibroblaszt sejtjei fel tudják építeni a fogytán lévő kollagén és elasztin rostokat ill. vitaminokra (A, B, C, D, E, stb…), melyek szabadgyökfogó képességük révén meg tudják védeni azt a külső károsító, börőregedést előidéző hatásokkal szemben (UV-A, UV-B sugárzás, levegőszennyezettség, stb…).

És nem csak a hatóanyag bejuttatásban kiemelkedő a mezoterápia.

A tűszúrások még hatóanyag nélkül is bizonyítottan igen intenzív kollagén elválasztást indítanak el a bőrben és a bőraljában. Ennek eredményeképpen a kor előrehaladtával megereszkedő bőr újra feszesebb, rugalmasabb és tömöttebb tapintatú lesz. Ennek következtében az apró szárazsági ráncok kisimulnak, a markánsabbak nagy mértékben csökkennek. A mély ráncok ill. redők esetén ráncfeltöltő kezeléssel egészíthetjük ki a mezoterápiát, melynek során polimerizált (keresztkötésekkel stabilizált) hyalurosavval dolgozunk.

Az aknés atrófiás hegek (ragyás bőr) mellékhatásoktól mentes kezelése eddig megoldhatatlan probléma volt orvosnak, kozmetikusnak egyaránt. A sok tűszúrás erre is meghozta a megoldást.

Azt a tévhitet is el kell oszlatni, hogy a tűs mezoterápia ill. a tűs hengeres kezelés fájdalmas. Rendelkezésre áll ugyanis ímmár olyan helyi érzéstelenítési technika, amellyel teljesen fájdalom mentessé tehetőek ezek a beavatkozások.