A finoman, egyszerűen elegánstól egészen az extravagánsig minden igényt kielégítő, tartós műkörmök az Ön ízlése szerint.

{gallery}munkainkbol-mukorom{/gallery} 


Mi is az a gél-lakk?

Egy speciális technológia, mely egyszerű, mint a lakkozás, viszont a zselékhez hasonló tartósságú (3-4 hét). Az anyag lényege, hogy "lakk-tartalma" miatt lágyan, finoman terül, "zselé-tartalma" miatt viszont 1-3 perc kötés után teljesen kemény; nem kell rá vigyáznia, mint a normál körömlakkra.
 

A gél-lakkot azok is nagyon szeretik, akik eddig csak azért hordtak műkörmöt, mert szerették volna, hogy mindig ápolt legyen a kezük, de nem volt más lehetőségük. Azok is szeretik, akiknek nem volt türelmük a műkörömhöz (a gél-lakk lényegesen gyorsabb eljárás), és azok is nagyon szeretik, akik soha nem hordtak volna műkörmöt. A köröm kinézete lehet hasonló a műkörömhöz, vagy lehet olyan, mint a lakkozott köröm. Nem vastag és az elegáns természetes köröm kinézetét kelti, mégis tartósan szép, és persze erősebb tartása van a körömnek a zselé tartalom miatt, mint a hagyományos lakkokkal.
 

A kifejezetten gyenge körmű vendégeknek is tartós, gondmentes használatot biztosít
A gél-lakkot lábkörmökre is kiválóan lehet alkalmazni! A hagyományos zselés körmöktől eltérően, szintén lakkhatású, gyönyörű, tartós és kényelmes viselet, hiszen vékonyabb a felület, nem nyomja a zárt cipő sem!
Még különlegesebbé tehetjük körmeinket a különböző díszítési technikákkal, amelyet természetesen a gél-lakkon is lehet alkalmazni.