HD에서 Jav Free를보십시오 345SIMM-787 「추천」에 기여하기 위해서 원광해 온 색백 1 ●세 짱! - 좋아하는 아이돌을 위해서라면 오지산의 자종도 기쁨으로 삼키는, 심한 와로리 얼굴 큰 가슴 J●! - 【아미짱・1◯살・2학년】 HONB-275 임월임부 매니악 유희 개인 촬영 유출 20대 전반 M씨 FC2-PPV-3124583 긴급 판매! - 신회 확정! - ! - ! - 【기간 한정 이득 세트 판매 있습니다】 【완전 얼굴 표정】 오늘 한정! - 30000→25000【무】【판매 정지의 우려 있음】 금세기 최대의 기적! - 인생 첫 3P! 절대로 후회하지 않습니다 【초절미 ● 여자】 KTRA-464 나를 일으키러 온 돌보는 여동생에게 아침 발치치 포를 삽입해 농후생 질 내 사정! - ! - 후카츠키 케이 STTCD-062 【유익 세트】 쉬 메일도 오토코노 딸도 포로로하는 성감 마사지 가게 · 드 M 한 오토 코노 딸 × 쉬 메일의 아날 마 ○ 코를 무리하게 잤어요! - ! - ・「쉬메일」×「오토코노 딸」3 자매의 페니크리 연금술!

Az ápolt láb, csakúgy, mint az ápolt kéz igen sokat mond el viselőjéről! 
Szépítse, kényeztesse lábát az Astero szalonban! 
Esztétikai pedikűrrel a lábujjkörmök díszítésének széles választékával várjuk Önöket.  

 

 


A megfelelő kézápolás csodákra képes. Kezünk nem lesz szép magától, időt kell fordítani az ápolására. 
A szép, ápolt kéz fontos része megjelenésünknek, meghatározó lehet abban is, hogy milyen kép alakul ki rólunk egy találkozáskor.

Manikűr 
Lakkozás
Japán manikűr 
 


Japán manikűr a körömlemez méhviaszos ápolása.  A töredezésre hajlamos körmöknél, vagy műköröm megszüntetése esetén alkalmazzuk. A japán manikűr is a természetes anyagokat hívja segítségül, a körmök ápolásához. Visszaadja a körmök természet adta szépségét, fényét, erejét. Elősegíti a természetes körömnövekedést. A méhviasz hatására a köröm megerősödik, színe élénkebbé, élettelibbé, fényesebbé válik. A körömlemezbe beépülő anyagoknak köszönhetően a köröm erős és rendkívül tartós lesz. Összetétele vegyi anyagoktól mentes. A kezelést havi 2-3 alkalommal javasoljuk. A méhviasz alapú tápláló paszta a hatóanyagokat a körömbe juttatja, a púder pedig egy védőréteget képez a köröm felületén, mely hosszú ideig megvédi a környezetkárosító hatásaitól. A japán manikűr nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott! 


Műköröm

A finoman, egyszerűen elegánstól egészen az extravagánsig minden igényt kielégítő, tartós műkörmök az Ön ízlése szerint.

 

Árak megtekintéséhez kattintson ide!

Extrém igények megbeszélés szerint!


Mi is az a gél-lakk?

Egy teljesen új technológia, olyan egyszerű, mint a lakkozás, viszont a zselékhez hasonló tartósságú (2-4 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont pár perc kötés után teljesen kemény; nem kell rá vigyáznia, mint a lakkra.
 

A gél-lakkot azok is nagyon szeretik, akik eddig csak azért hordtak műkörmöt, mert szerették volna, hogy mindig ápolt legyen a kezük, de nem volt más lehetőségük, azok is szeretik, akiknek nem volt türelmük a műkörömhöz (a gél-lakk gyorsabb eljárás), és azok is nagyon szeretik, akik soha nem hordtak volna műkörmöt. A köröm kinézete lehet hasonló a műkörömhöz, vagy lehet olyan, mint a lakkozott köröm. Nincs megvastagodás, az elegáns természetes köröm kinézetét kelti, mégis tartósan szép, és persze erősebb tartása van a körömnek a zselé tartalom miatt, mint a hagyományos lakkokkal.
 

A kifejezetten gyenge körmű vendégeknek is tartós, gondmentes használatot biztosít
A gél-lakkot lábkörmökre is kiválóan lehet alkalmazni! A hagyományos zselés körmöktől eltérően, szintén lakkhatású, gyönyörű, tartós és kényelmes viselet, hiszen vékonyabb a felület, nem nyomja a zárt cipő sem!
Még különlegesebbé tehetjük körmeinket a különböző díszítési technikákkal, amelyet természetesen a gél-lakkon is lehet alkalmazni.