prestige premium online 230ORECO-200 유라짱 대학생 PIYO-161 「남자가 내 체액을 마시면 젖어버립니다… 300NTK-784 【사카리계 아이돌 폭탄! - ! - 극히 세미체의 모모지리 미소녀 JD&사카리계 야리만 미소녀 아이돌 폭탄 SP로 WNN(더블 질 내 사정)】【SEX 파티! - ! - 智智越のエッチな美少女達との性のライブが始まる! - ! - 】 【처음은 정통파, 동동성 수화 아이돌 촬영에…! - ! - 자랑의 아름다운 엉덩이로 매료시키는 압권의 카우걸 최고! - ! - 】 【케이렌 아름다운 엉덩이가 기분 좋은 최고의 야리만 아이돌 데뷔! - ! - 】※솔로로 후야제생 하메도 있어♪ KTRA-467 순종하자고 말해 섹스 2 4시간 BKD-296 모자 교미 [아이즈 미즈카와로] 미하라 사키코

Arcfeszesítés, tokacsinosítás REGEN TriPollar RádióFrekvenciával

Éveket fiatalodhat fájdalommentesen, gyors eredménnyel, sebészeti beavatkozás nélkül!


REGEN arcfiatalító kezelés

Higgyen a szemének!
Azonnali ránctalanításra, de hosszú távú eredményre van szüksége? Fontos események, vagy találkozások előtt szeretné eltüntetni zavaró ráncait, de nincs már elég idő egy hetekig, hónapokig tartó kezeléssorozatra? Ilyenkor segít a REGEN tripoláris rádiófrekvenciás fiatalító kezelés, hiszen egyetlen 40 perces kezelés után még a mélyebb ráncok is kisimulnak, a megereszkedett bőr feszessé válik. Természetesen a kúraszerű használat során még látványosabb hatást érünk el, és ami a legfontosabb, mindezt hosszú távon!

Kiválóan alkalmazható arcon, nyakon! A TriPolar technológia olyan különleges hullámokkal kezeli a bőrt, melynek hatására fokozódik a kollagén termelődés.
A kezelés következtében kisimul, és feszesedik a bőrünk, fiatalosabbnak tűnünk már az első kezelés után. 
A bőraljában található zsírréteget is felmelegíti a készülék, az anyagcsere folyamatok felgyorsulnak, a zsírsejtek összezsugorodnak, a toka látványosan csökken.
A tartós eredmény kúraszerűen érhető el. 

Mitől hatásos fiatalító beavatkozás?
Bőrünk irha rétegében található un. fibroblasztok folyamatosan kollagént és egyéb proteineket termelnek. A kollagén felelős a bőr tartásáért és rugalmasságáért. A kor előrehaladtával, csökken a fibroblasztok aktivitása, csökken a kollagénrostok mennyisége, így bőrünk fokozatosan elveszti rugalmasságát, feszességét, megjelenek a ráncok, arcunk „megereszkedik”. A Regen Tripollar által végzett kezelés során a bőr irha rétege is felmelegszik, mely rövidtávon (1 kezelés után!) a kollagénrostok összehúzódását eredményezi, ezáltal a bőr azonnal feszesebbé válik. Hosszútávon a kezeléssorozat még eredményesebb, hiszen a hő hatására aktivizálódott fibroblasztok következtében megnő a kollagénrostok száma, a bőr „megerősödik”, visszanyeri tartását.

ELŐTTE                                                                     UTÁNA


 


Áraink

 

Árak megtekintéséhez kattintson ide!