Sajtómegjelenések

MOOD Magazin: A lepkés Ház

Szépségvilág Extra: Valóra vált mediterrán álom


Vendégkönyv

„Szakképzett szakemberek egy helyen”
D. Katalin Csobánka

„Amikor először jártam az Astero Szépségszalonban, nagyon kedvesek voltak velem, és nem gondoltam volna, hogy egy kozmetikai kezelés ennyire fantasztikus lehet! Köszönöm”
B. Nóra Budapest

„Ilyen gyorsan és jól még senki sem vágta le a hajam”
H. István Pomáz

"Évek óta szenvedtem a bőrproblémáimmal. A kozmetikában a megfelelő kezelést kaptam, a jelek étel allergiára utaltak, amit a vezető kozmetikus Pissinos Csilla azonnal észrevett. Javasolta, hogy menjek el és vizsgáltassam ki magam. A gyanúja beigazolódott. Nem csak a bőröm állapota, hanem az életminőségem is javult! Köszönöm!"
Sz. Erika Szentendre

"Anyukámtól örököltem a rozáceát nem is tudtam, hogy ennek milyen következményei lehetnek. Eredetileg a fodrászatba mentem, amikor körülvezettek a szalonban és ajánlották a Coverderm Vanish termékcsaládot. Teljeskörű „segítségnyújtást” kaptam. Azóta amióta használom, rengeteget javult a bőröm, és nem érzem magam zavarban, ha elmegyek valahová. A hajam pedig pont olyan lett amilyenre vágytam!"
H. Ilona Budapest

Lufik a kerítésen, izgatott szakemberek a szépségszalonban: április 12-én ismét nyílt napot tartott az Astero Szépségszalon. Bár már több éve járok hozzájuk, a nyílt nap még mindig izgalmas: minden újdonságot ki lehet próbálni, megszaglászni, bőrre kenni, felpróbálni...
Nyílt Nap 2014.04.12. - Hardi Judit

Néhány vélemény vendégeinktől a Herbalis Grand ránctalanító, regeneráló krémről:

„….Az arckrèmet úgy próbáltam, ahogy mondtad, először csak a fél arcomra, hát már érzetre is azonnal hatásos. Imádom az illatát is, egyszerűen igéző az a sok finomság benne. Szeretnék kézkrémet is mindenképp….”
P. Edina, Üröm

„Világéletemben nagy figyelmet fordítottam az arcápolásra, mindig márkás termékeket használtam, de eddig ez a krém vált be a legjobban, amelyet személyre szabottan nekem készített Csilla”
L. Katalin, Budapest

„Miután felkentem a krémet, azonnal éreztem a tápláló, hidratáló hatást, a bőröm megnyugodott és kisimult. Külön szeretem, hogy akármilyen gyakran kenem, nem csillog a bőröm tőle. Már a férjem is ezt használja.”
M. Sándorné Budakalász

„Én eddig mindig megégtem, bármilyen szoliba mentem, félve próbáltam ki az Asteroban is, és legnagyobb meglepetésemre semmi irritációt, kellemetlen érzést nem tapasztaltam.”
Gabi, Pomáz

„… küldöm a Herbalisról szóló tapasztalataimat…
És tényleg, tényleg nagyon jót tettetek a bőrömmel, köszönöm:)”
Az írás itt olvasható.Hardi Judit

„A Coverderm Maxydrat hidratáló krémjét és a Coverderm Luminous Exfolia bőrradírt használom már egy ideje. Ezek hypoallergén termékek, ez nagyon fontos nekem, mert babát várok. Nagyon kellemes és hatékony mindkét kozmetikum, a bőrradírt férjemnek is ajánlottam. A szalonban mindig be tudom szerezni és még szakszerű segítséget is kapok.”
Cs. Katalin, Pomáz

„Mikor hosszú idő után újra beléptem ide, olyan volt, mintha hazajöttem volna…”
K. Éva, Budapest

„Ilyen szép még soha nem volt az arcbőröm, ráadásul a Herbalist kezelés hatása még utána is nagyon hosszú ideig tartott.”
N. Edit, Budapest

„Olyan érzésem van a Herbalist kezelés alatt, mintha a víz simogatná az arcomat…”
J. Adrienn, Szentendre

"Nehezen találtam jó fodrászt, évek alatt több helyet kipróbáltam, most végre elégedett vagyok a hajvágással, így visszatérő vendég lettem."
S. Sándor, Pomáz

"Nagyon hangulatosnak találom a szalont és olyan pedikűrt nyújtanak, hogy élvezem minden percét."
F. Andrea, Budapest

"Kb. egy éve vagyok az Astero vendége. Mindig megnyugvás idejönni, mert nemcsak a külsőm, de a lelkem is megszépül."
M. Livi, Pomáz

"Nagyon nívós a szalon, és nagyon jó, hogy minden egy helyen van."
P. Kriszti, Pomáz

"Nagyon tetszik nekem ez a hely, amikor elmegyek innen megszépülve, akkor tele vagyok önbizalommal és ezt a családom is örömmel vette."
L. Zsuzsi, Budapest

"Valami elképesztő ez az új Herbalist kezelés, azt hittem, hogy már minden jót megkaptam a kozmetikában, de most is felül tudták múlni magukat. Kipróbáltam, fantasztikusan érzés volt és újra és újra ki akarom próbálni! Gratulálok!"
C. Mária, Budapest

"Nagyon tetszik, hogy itt össze lehet hangolni a szolgáltatásokat, egy alkalommal mindent igénybe vehetek. Ez kifejezetten megkönnyíti az állandó időhiányban szenvedő nők életét."
P. Kata, Csobánka

"Kedves Csilla! Köszönöm szépen a gyönyörű csillámtetoválást és a sminket, nagy sikere volt mindkettőnek és az esküvő is csodálatosan sikerült."
Magyar-Nagy Edina

"Nagyon rég keresem a számomra megfelelő alapozót, sokfélét próbáltam, de ezidáig egyik sem jött be az érzékeny bőrömnek. Meséltem erről a barátnőmnek, ő ajánlotta a nálatok vásárolt alapozót, és el is látogattunk hozzátok, hogy beszerezzek egyet. Első alkalommal jártam nálatok, de sok sok pozitív élménnyel lettem gazdagabb! Köszönöm a sok információt és a segítséget a választásban! Ezen kívül nagyon jó hangulatú a szalon, kedvezőek az árak, csak ajánlani tudlak titeket mindenkinek, és én is visszatérek még sokszor! :)"
Annamari, Budakalász

"Ma voltam először a szalonban, egyszerűen fantasztikus! Köszönöm a kedves fogadtatást, külön köszönet Katinak a profizmusért, és a kedves beszélgetésért! Biztosan törzsvendég leszek!" (2012. július 12.)
Dobos Tímea, Csobánka

Ezt a levelet Lévai Erzsébet szentendrei vendégünk küldte a minap, változatlan formában közöljük.

„Szép jó reggelt!
Esős hétfő reggel kitántorgok a fürdőszobába és meglepődve nézem a tükörben magam! Ki ez a Jó csaj?(50 felett)
Tutajos a szempillám, sima a bőröm, ma is egy nappal fiatalabb lettem!!!:_)))))))))))
köszi Csilla,millió puszi Erzsó”

„Fiús lány vagyok, de Nekik sikerült. Felszínre hozták a bennem rejtőzködő Nőt.
Reggel teli izgalommal, félelemmel és kíváncsisággal érkeztem az ASTERO SZÉPSÉGSZALONBA, de a barátságos fogadtatás, a rám irányuló figyelem és kedvesség, amivel körülvettek, kezdett megnyugtatni. Elsőként Csilla, a szalon vezetője kezdte az arcom kezelését (Regen), ami őszintén megvallva az egyik legnehezebb feladat volt korom és bőröm állapota miatt. Szakértelme és nagyfokú szakmai tapasztalata egyre jobban oszlatta bennem a félelmet. Ezt követően kerültem Zsuzsi kezei alá, aki új frizurát varázsolt, majd következett a sminkelés. Az utolsó lépésként felöltöztettek. Az összhang tökéletesre sikerült, kihangsúlyozva egyéniségem. Jó volt látni a jelenlévők arcán a döbbenetet, a meglepődöttséget. Mivel „hozott anyagból” dolgoztak, ennél többet lehetetlenség lett volna alkotni. Köszönet mindenkinek, számomra Ti vagytok a „nagy varázsló”. Jól érzem magam a bőrömben, ezt a vonalat követnem kell!”
Farkas Vilma, akit a Tavaszi Nyílt Napon átváltoztattunk

Vélemény a Tavaszi Nyílt Napról (2012. május 19.):

"Szerintem ez volt eddig a legjobb Nyílt Nap! Gratulálok a szervezésért és a jó hangulatért!"
Nagy Szilvia

Ezt is a Nyílt Napról mondták:

"Nagyon profi volt az egész! Szakmám miatt tisztában vagyok azzal, hogy egy ilyen program megszervezése mennyi munkát igényel, úgyhogy gratulálok az egész szalonnak!"
M. Zsuzsanna

"Ez az egyetlen hely, pedig nagyon sok helyen jártam, ahol elégedett voltam a gyantázással, ugyanis nagyon érzékeny a bőröm, és itt egy olyan speciális gyantát is használnak, amely nem okozott irritációt és tökéletesen eltávolította még a nagyon pici szőrszálakat is."
J. Katalin, Budapest

"Láttam a barátnőmön a javulást a kozmetikai kezelés után, aztán láttam a körmét is, amit itt csináltak, úgyhogy én is jöttem Pilisszentkeresztről. De már vagyunk egy páran onnan."
Sz. Józsefné, Pilisszentkereszt

"Nem gondoltam volna, hogy egy helyen ennyi mindent lehet ilyen magas színvonalon képviselni."
P. Mária, Budapest

"Én egy pici kozmetikába jártam a környékre, ami nem volt túl kényelmes és diszkrét, de jónak találtam az árakat. Véletlenül keveredtem az Asteroba, bár előtte már több ismerősöm említette, hogy mennyire elégedettek a szolgáltatásokkal és árakkal, de nem akartam váltani. Aztán megláttam egy olyan szolgáltatást, amit már rég ki akartam próbálni, de ahová jártam, ott nem vehettem igénybe. Aztán meglepődve tapasztaltam, hogy nemcsak kényelmes, tágas, modern a környezet, a kezelések a legkorszerűbbek, de ehhez képest az árak szinte alacsonyak! Nem gondoltam volna, hogy egyszer otthagyom a régi kozmetikámat, de be kell látnom, hogy itt minden tekintetben többet kapok a pénzemért. És ez egyáltalán nem mindegy mostanában!"
B. Mari, Budapest, III. ker.

"Több órát utazok Szegedről a bőrgyógyászom javaslatára, hogy az Astero Szalonban kezeljék rozaceás és egyébként is igen problémás bőrömet, ugyanis itt nem mindennapi szakértelemmel, hozzáállással és empátiával találkoztam. Ezért ajánlom férfitársaimnak, hogy ne éljenek együtt azokkal a bőrgondokkal, amelyek megkeserítik az életüket, mert van megoldás! Több helyen próbálkoztam már, de itt látom az eredményt végre!"
M. Zsolt, Szeged

„Egy nő életében vannak olyan időszakok, amikor változni szeretne. Én is úgy éreztem, hogy egy régi vágyamat valósítom meg, amikor eljöttem az Astero Szalonba, hogy hajhosszabbítást kérjek. Mindig hosszú hajra vágytam, de sosem nőtt meg eléggé, elvékonyodott, töredezett lett. Először tartottam a módszertől nem tudtam hogyan kell ápolni, és milyen érzés lesz. Szerencsére itt a szalonban olyan szakemberrel találkoztam, akinek hozzáértésében maximálisan megbíztam, pontos tanácsokat kaptam a hajápolással kapcsolatosan, sőt a megfelelő póthaj után sem nekem kellett rohangálnom Mióta elkészült a hajam, sokkal nőiesebbnek érzem magam és már a harmadik napon a sajátomnak éreztem. Azóta mindig örömmel nézek a tükörbe.”
Gelencsér Tiborné, Timi

"Nagyon színvonalas szakmai munkával bíró szépségszalon. Jó csapat, jó hangulat, kellemes milliő. Minden magára igényes, szépülni vágyónak, hölgynek úrnak egyaránt ajánlanám."
Kósa Anikó, Pomáz

"Jó ide betérni. Szeretem az itt dolgozó lányok profizmusát, hozzáértését, kedvességét, vendégszeretetét. Akármilyen rossz hangulatban érkezem, a kezelések során kedvemet is megszépítik, miközben a külsőmmel csodákat művelnek. A legjobb csapat közel s távol."
Vesza Zsóka, Pomáz

"A munkámból kifolyólag a belvárosba jártam kozmetikába, ahol a jó minőséget magas áron vásároltam meg. Barátnőm tanácsára jöttem az Astero Szépségszalonba, ahol kiváló minőséget sokkal alacsonyabb áron kapok. Mellé teljes körű tanácsadást és figyelmes kiszolgálást is kapok. Azóta barátnőim is ide járnak, igaz, hogy 1 órás az út, de nekünk megéri."
Nagyné Éva, VII kerület

"Kedves Csilla!
Azt hittem, ezt már nem lehet fokozni, de az új felállás rácáfolt erre. Gratulálok! Sok sikert kívánok, és várom a havi akciót!"
Bodó Mária, Szentendre

"Az Astero Szépségszalon lelke - motorja Csilla. Évek óta figyelem a munkáját, melynek eredményeként működik a szalon, ami minden igényt kielégít. Szeretek idejönni, mert itt a minőségi szolgáltatás természetes, a munkatársak kedvesek, és minden ragyog a tisztaságtól. Nekem ezek a legfontosabbak egy szépségszalonban."
Kocsis Mónika, Budapest

"Többször jártam már itt. Budakalászról járok ide fodrászhoz és körmöshöz is. Megfelelőnek tartom az árakat és a kiszolgálást. Ezért jövök csak ide!!!!!"
Kriszti

"Mindenki nagyon kedves, tökéletes a kiszolgálás,hozzáértő a személyzet! A pedikűrt ma különösen szépen megcsinálta a Zsuzsi. Nagyon köszönöm!"
Enikő

"Tökéletes kiszolgálás és mindig szépen és fiatalosan távozok innen."
Köszönettel: Zsuzsi

"Az akaraterő megteremti az utat!

És én szép akarok lenni mindig! Ezért járok ide, itt tökéletes a kiszolgálás, mindig elégedetten távozok innen, legyen szó körmösről, kozmetikáról stb."
Barbara

Anyukámmal voltam itt először körmösnél. Nagyon tetszett. Jövök máskor is!
Réka, Budapestről

'Mert jó ide bejönni…"
Zsóka J

„A szépség természetes előnyt jelent”
(Platon)

"Ma voltam itt először Csilláéknál, az első kezelés teljesen meggyőzött, visszajövök!!!!"
Reni, Budapest

"A súlyom ingadozása miatt állandó problémákkal küszködök bizonyos területeken J. Csilla tanácsára kipróbáltam a Regen Rádiofrekvenciás kezelést, ami már az első alkalommal látványos eredményt hozott. Az már a hab a tortán, hogy a havi akció keretén belül verhetetlen kedvezménnyel vásároltam meg a bérletet. Csak ajánlani tudom mindenkinek."
K. Zsuzsa, Budakalász

"Az Astero Szépségszalonban visszaadták a nőiességbe vetett hitemet! Megmutatták, hogy még mindig fiatalos vagyok. Csilla szakértelme és kedvessége elvarázsolt, és a kezelés végén alig ismertem magamra. Várom a következő alkalmat!"
M. Zsuzsa, Budapest

"3 éve járok az Astero Szépségszalonba Csillához. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nem csak a családtagjaim, de a barátaim is ide járnak. Örülök, hogy rátaláltunk!"
Aradi A., Budakalász

"Munkámból kifolyólag kozmetikai szalonok „széles skálájával” állok kapcsolatban az ország egész területén. Szerencsém volt végigkísérni azt a fejlődési utat, amit az Astero Szépségszalon a kezdetektől bejárt. Ilyen nagyfokú előrelépésen csak olyan vállalkozás tud keresztülmenni, ahol a szakértelem, az igényesség és a precizitás találkozik. A szalon csapatából profizmus árad, kiváló hátteret biztosítva ezáltal a kényeztetésre váró Hölgyeknek, Uraknak. Jómagam többféle szolgáltatást is igénybe vettem és kivétel nélkül elégedetten távoztam. Jó szívvel ajánlom barátaimnak, ismerőseimnek, mert meg vagyok arról győződve, hogy a legjobb kezekbe kerülnek! További eredményes működést kívánok, sok szeretettel,"
Bozó Szilvia, Budapest

"A munkát nem minősítem mert az magáért beszél. A hangulat családias és vidám. Jó kis csapat van itt! Hát igen, „a fejétől bűzlik a hal”!"
Eszenyi Henriette, Dunakeszi