Az ASTERO szépségszalon elhozta önöknek a világon nagysikerű tartós szőrtelenítési eljárást, amely minden bőr és szőr típuson, minden testtájékon példátlan hatékonysággal alkalmazható! Legyen az világos, ősz, vörös vagy sötét, nő vagy férfi, fiatal vagy idős! A világos szőr, a fényérzékenység és napbarnított bőr többé nem akadály! 
Az eddigi eljárásokkal szemben, sikeresen alkalmazható a hormonális szornövekedés lassításában, illetve hosszabb időre való megszüntetésében. A legérzékenyebb helyeken is végezhetünk kezeléseket. (pl.: szemöldök, fül, arc, intim területek) A kezelés másnapján már napozhatnak, szoláriumozhatnak a vendégek. Nem teszi a bőrt fényérzékennyé, egyformán hatékony a vastag ősz, és a pihés szőke szőrökre is. Biztonságos, nem károsítja a bőrt, nem okoz fájdalmat, sérülést. A tartós szőrtelenségre vágyó vendégeknek kínálunk egy gépek nélküli egyszerű, biztonságos 79%-ban növényi kivonatokat, 11%-ban bőrtápláló anyagokat tartalmazó szérumokkal történo professzionális kezelést.

Egyszerű kezelési eljárás, a kezelést 4 lépésben végezzük:

  1. A kezelendő területet a legnagyobb gondossággal legyantázzuk.
  2. Bemasszírozzuk az első szérumot, mely segítségével a szőrtüszők rövid ideig kitágulnak, lehetővé téve a hatóanyagok felszívódását.
  3. Öt perc elteltével bemasszírozzuk a második szérumot, mely a szőr növekedéséért felelős mátrix sejtek osztódására hat.
  4. A kezelt területet speciális fóliával fedjük le 30 percre.

A kezelések száma 4-6 hetente, egyéni adottságoktól függően 3-6 alkalom. 
Hormonális szőrnövekedés esetén ez a szám lehet több is. 
A kezelések árai összehasonlítva az egyéb gépi tartós szőrtelenítés árakkal, rendkívül kedvezőek.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk az ASTERO szépségszalonban.

Szép nyarat kívánunk minden kedves olvasónak.