Az ASTERO Szépségszalon elhozta Önöknek a világon méltán nagysikerű tartós szőrtelenítési eljárást, amely minden bőr és szőr típuson, minden testtájon példátlan hatékonysággal alkalmazható! Legyen az világos, ősz, vörös vagy sötét, nő vagy férfi, fiatal vagy idős! A világos szőr, a fényérzékenység és napbarnított bőr többé nem akadály! 
Az eddigi eljárásokkal szemben, sikeresen alkalmazható a hormonális szőrnövekedés lassítására, illetve hosszabb időre való megszüntetésében. A legérzékenyebb helyeken is végezhetők a kezeléseket. (pl.: szemöldök, fül, arc, intim területek) A kezelés másnapján már lehet napozni, vagy szoláriumozni. Nem teszi a bőrt fényérzékennyé, egyformán hatékony a vastag ősz, és a pihés szőke szőrökre is. Biztonságos, nem károsítja a bőrt, nem okoz fájdalmat, sérülést. 

Egyszerű kezelési eljárás, a kezelést 3 lépésben végezzük:

  1. A kezelendő területet a legnagyobb gondossággal legyantázzuk.
  2. Bemasszírozzuk az első szérumot, mely segítségével a szőrtüszők rövid ideig kitágulnak, lehetővé téve a hatóanyagok felszívódását.
  3. Pár perc elteltével bemasszírozzuk a második szérumot, mely a szőr növekedéséért felelős mátrix sejtek osztódására hat.

A kezelések száma 4-6 hetente, egyéni adottságoktól függően 6-8 alkalom. 
Hormonális szőrnövekedés esetén ez a szám akár több is lehet. 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk az ASTERO Szépségszalonban.

Szép nyarat kívánunk minden kedves olvasónak!