Malacka a hónaljban

Az izzadás természetes folyamat, hűti a testet, párologtat, egyensúlyban tartja a szervezet vízháztartását. A testszag függ attól is, hogy mit ettünk az elmúlt idoszakban. (fűszerek, fehérje stb.) 
A jellegzetes, ne szépítsünk, kellemetlen izzadságszagért azonban a bőr felszínén jelen lévő baktériumok a felelősek. A hónalj szőrtelenítésével az esztétikum mellett ezeknek a parányi élőlényeknek az életét nehezítjük meg, így már ezzel sokat teszünk a szagtalanításért. 
Kellemetlen "szaghatást" kelthet az is, ha más-más illatú a hónalj stiftünk, dezodorunk, parfümünk, ezeket nyugodtan helyettesíthetjük aromás, pl. citrusos illatú arc- és testpermettel. Készen is kaphatóak, de kísérletezhetünk mi magunk is egyedi kompozíciókkal. 
Ne feledkezzünk meg a bőr állandó hidratálásáról sem. A megfelelően kiválasztott bőrápoló szerek nem csak ápolnak, de a bőr légzését sem akadályozzák. Az ASTERO szépségszalonban a legkíméletesebb anyagokat használjuk a szőrtelenítésre a test minden táján. Igény szerint választhatja nálunk a végleges szőrtelenítést is, mely egy új technológiának köszönhetően a legmelegebb hónapokban is elvégezhető anélkül, hogy a napozásról le kellene mondania.

Nem baj, ha rövid

Ha merészek vagyunk, és nincs kedvünk megfeszülni a hőségben a tökéletesen beállított tincsekért, akkor most érdemes felkeresni fodrászunkat egy trendi, rövidebb frizuráért. Könynyebben kezelhető és környezetünkre is üdítően hat egy "új arc". Ha bizonytalanok vagyunk, hogy milyen forma illene hozzánk, már az interneten is elérhetőek a frizuraválasztó programok, és fodrászunk is biztosan szívesen segít majd. Ha mégsem az ollót választjuk, akkor a rakoncátlanabb tincsek megszelídítésére használhatunk a ruhánkkal harmonizáló kendőket és apró csatokat, így megkönnyítve a fejbőr légzését.

Láb-jegyzet

Talán mondanunk sem kell, hogy ilyenkor milyen fontos a lábfej ápolása, hiszen a divatos szandál vagy papucs viselésekor kifejezetten kiábrándító a kirepedezett sarok látványa, a jól ápolt lábon viszont a körömlakk olyan, mint az i-n a pont. Ne fogjuk vissza magunkat, bátran tobzódjunk a színekben! Most a divat is nekünk kedvez, jöhet a piros, a narancs, a lila összes árnyalata, választhatunk matricákat, strasszt. A szinte egész évben észrevehetetlen és eltakart lábfejünk külön életet élhet, akár mindennap megújulhat.

Nos Hölgyeim, most már Önökön a sor, hogy ebben a hőségben is nőiességük teljes szépségében pompázzanak. 
Ne feledjék a napi folyadékbevitelüket növelni a meleg hónapokban!