A következő hónapokban bemutatom Önöknek ezt a nagyszerű, egyedülálló termékcsaládot. 
Minden hónapra tartogatok egy kis meglepetést is.

Most az arc alapozó-fedő kozmetikumokat mutatom be Önöknek.

Coverderm Classic

Az alapvető megoldás 
A Coverderm Classic az egyetlen olyan make-up, amely tökéletesen elrejti az olyan mindennapi életet megnehezítő bőrhibákat mint az anyajegy, vitiligo, psoriasis, ichtiózis, égések, májfolt, pigmentfolt, műtéti hegek vagy egyéb más forradás, sebhely és horzsolás, nagyfokú rozacea és tetoválás. 
Nagyon magas, 40%-os pigment tartalmának köszönhetően 5x hatékonyabban fed, mint a hagyományos alapozók.

Coverderm Perfect Face make-up

A Coverderm Perfect Face egy krémes, könnyen használható alapozó azoknak, akik mindennap tökéletes megjelenésre vágynak. Olyan kisebb bőrhibák elfedésére alkalmas, mint az akné, couperose, vitiligo, elhalványult angióma, terhességi maszk, öregségi és napfoltok, pigmentáció, szeplő és arcvörösség. Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a Coverderm Perfect Face biztonságosan használható aknés és aknéra hajlamos bőrre, mert nem irritálja a bőrt és hagyja lélegezni.

Vanish make-up

Magas fedőképességű alapozó, amely tökéletesen fedi a kapilláris erek sérüléséből eredő bőrhibákat (rozacea). 
Speciális összetételének köszönhetően nemcsak fed, hanem megelőzheti a kapilláris erek törését, megállíthatja a vérzést, erősítheti és rugalmassá teheti az erek körüli szöveteket. 
Klinikailag bizonyított hatás az új, aktív összetevőknek köszönhetően: MDI Complex+K-vitamin, koffein, E-vitamin, izoflavonidok.

Luminous make-up

Nagy fedőképességű alapozó egyedülálló bőrfehérítő technológiával. Nemcsak fed, de a különleges összetevőknek, az a-arbutinnak és a lassan felszívódó C-vitaminnak köszönhetően biztonságosan halványíthatja a szeplőket, a terhességi foltokat, a májfoltokat. Tökéletes tartósság egész napon át.

Minden termékkategóriához tartozik szemkörnyékápoló a sötét karikák és a táskás szem ápolásához-fedéséhez, illetve compact púder. Minden termék megfelelően magas fényvédőt tartalmaz, ami lehetővé teszi, hogy nem kell külön fényvédőt használni nyáron sem. A termékek mindegyike hipoallergén. 100 százalékig vízállóak, ezért úszás, szaunázás, sportolás közben is biztonsággal használhatók. 24 órán át biztos fedés minden körülmények közt. Nem tömíti el a pórusokat. Nincs maszk-szerű hatása, természetes, és tökéletes.

Továbbra is várjuk Önöket egy bemutató kezelésre, ahol kipróbálhatják a termékeket.