Használtunk soros műszempillát, mely egy-egy alkalomra tett boldoggá minket, ezt követte a tincsenként felragasztott műszempilla, amit változatos minőségű anyagokból készítenek, az extravagánstól a természetes hatásúig. Ezt már hosszabb ideig hordhattuk, mivel a ragasztók minősége is folyamatosan javult. Ezeknek a technikáknak is megvoltvan a hátránya. A legjobb minőségű tincses szempillának is van bizonyos mértékig „mű” hatása, ami a mindennapos életben való viseletet megnehezíti. Huzamos hordás esetén fennáll a veszélye annak is, hogy a saját szempilla nem bírja el a súlyát, el letörik. 
Erre kínál megoldást a legújabb 3D szálas műszempilla. Szalonunkban a legkorszerűbb technológiával dolgozunk, amely garantálja a minőséget és a hosszan tartó eredményt. 
3D műszempillával az eddig megszokott tincses és soros műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el. 
A konzultáció során megbeszéljük milyen ívű, színű, vastagságú és hosszúságú műszempillákat helyezünk fel. A szempillák és a szemkörnyék alapos tisztítása után, mindkét szemre felhelyezzük a korszerű zselés hidratáló és nyugtató párnácskákat. A pillákat szálanként speciális ragasztóval illesztjük a saját szempilláihoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést. Egy szemnél többféle hosszúságú szempilla kerül felhelyezésre, így 3D műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken. Szemenként kb. 30-60 szálat "ültetünk" be. A felhelyezés során kipihenheti magát, mivel szemeit csukott, nyugalmi állapotban tartja. A 3D műszempilla súlytalan, egyáltalán nem érezhető, víz, izzadság és könnyálló. A vendég zuhanyozhat, úszhat, sportolhat és még alvás közben sem sérül. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, és kérésre bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel. 
A 3D műszempillák különlegesen tartós pillák, élettartamuk 1-1,5 hónap. 
Az ünnepekre a bátrabbak választhatják a színes (pl.: sötétlila, sötétzöld, bordó, sötétkék) szempillát is, melyet a feketékkel keverve teszünk fel. A hatás csodálatos. A pilláknak egy különleges árnyalatot ad, ami akkor látszik, ha a fény bizonyos szögben éri. 
Csodás, természetes, önbizalom növelő. 
Az ASTERO szépségszalonban nagy sikernek örvend egy éve a 3D szálas műszempilla.

Decemberi akciónk keretében ön is kipróbálhatja, ha kedvet kapott. 
Szeretettel várjuk!