Hölgyeim!

Csodák nincsenek. 
Az, hogy egy termék hidratál, feszesít, gyulladást csökkent, egy dolog. A benne lévő anyagok ezt biztos tudják, hiszen komoly, szigorú ellenorzésen mennek át, mielőtt forgalmazási engedélyt kapnak. 
Azonban ahhoz, hogy ezt az eredményt önök is megtapasztalják, a bőrüknek befogadóképes állapotban kell lennie.

Mit jelent ez?

A legfontosabb, hogy az elhalt bőrsejteket eltávolítsák a bőr felületéről. Az elszarusodott bőrréteg nem képes az ápoló anyagok felvételére és hasznosítására. 
Olyan ez, mintha a gumikesztyűre kennénk a kézápolót. Ha a bőrtípusunknak megfelelő anyagok már bejutottak, a sejteknek ideális körülményekre van szükségük, hogy azt hasznosítsák. Vagyis többek közt a megfelelő víz és zsír háztartásra. Sokszor szembesülök a kozmetikában azzal, hogy a vendégemnek száraz a bőre, vagyis szemmel láthatóan vízhiányos, pedig nagy odafigyeléssel fogyasztja el a napi 1,5-2 liter folyadékját, és a megfelelő ápoló kozmetikumokat használja. Az esetek 90%-ában kiderül, hogy a folyadék nagy részét olyan gyógyteák teszik ki, amelyek számos kedvező hatásuk mellett vízhajtók is. Ilyenkor a bevitt folyadék nagy része el is távozik a szervezetből. Problémás bőr esetén a méregtelenítésnek nagy szerepe van. A salaktalanító készítmények a méreganyagokat kiválóan oldják, azonban ezeknek a nyirokkeringésen keresztül kéne távoznia. Elengedhetetlen, hogy ebben az időszakban legalább minimális mozgással fokozzuk a keringésünket, melyből a bevitt folyadék szállítja el a méreganyagokat. 
Ennek hiányában egy idő után ezek újra és újra lerakódnak, tehát hiába a drága kozmetikumok, hiába a méregtelenítés, hosszú távú, tartós eredményt nem érünk el. Mit tegyünk hát, hogy szükség esetén a legjobb eredményt kapjuk? Hogy igazodjunk el a kozmetikumok bőséges kínálatában? Milyen kezelést válasszunk, és mit remélhetünk ettől? Erre csakis a szakember tud válaszolni. Mindenképpen kérjen tanácsot kozmetikusától. 
Ahány ember, annyi bőr, és ahány bőr, annyi terápia. A gondosan megválasztott kezelés minden esetben jó eredményhez vezet. Az eredmények szinten tartása azonban mindig a megfelelő otthoni ápoláson múlik. 
Ne nyugodjon bele, ha elégedetlen a külsejével. A modern kozmetológia segítségével fantasztikus eredményeket érhetünk el. Mindenki megtalálja az igényeinek és lehetoségeinek megfelelőt.

Az ASTERO szépségszalonban személyre szabott kezeléseket állítunk öszsze. Testünk működése oly csodálatosan összetett. Néha elég egy kis segítség, máskor komoly életmódváltásra van szükség ahhoz, hogy a kívánt eredményt elérjük. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani ingyenes tanácsadásunkkal. Forduljanak hozzánk bizalommal!

Szeretettel várjuk önöket az ASTERO szépségszalonban minőségi szolgáltatásokkal.