A kezelés menete:

A vízzel megtisztított bőrt típusának és állapotának megfelelő radírral tetőtől talpig átdörzsöljük, majd újra lemossuk. Ezt követően tápláló vitaminos gyógynövénykivonatokkal dúsított krémet masszírozunk a bőrbe, s helyreállítjuk annak nedvességszabályozó rendszerét. Még látványosabb eredményt érhetünk el, ha ultrahangos kezelést is alkalmazunk. Ez fokozza a bevitt anyagok beépülését, illetve a kollagénrostokat is stimulálja. Kezelésünk egész február hónapban akciósan vehető igénybe, hogy ön még szebb legyen.

Vitaminpótlás

A vitaminpótlás fontos a tavaszi „beinduláshoz”. Lehetőség szerint fokozzuk a szokásos vitaminbevitelünket gyümölcsből és zöldségből. Ügyeljünk rá, hogy a napi folyadékbevitelünk optimális legyen.(2-2,5 liter szénsavmentes ásványvíz, vagy gyógyteák.)

Fényvédelem

Már a kora tavaszi napnak is van ereje, ezért akinek érzékeny a bőre, vagy szeplős, májfoltos, az fokozottan figyeljen arra, hogy megfelelő fényvédő nélkül ne menjen a szabadba.

Méregtelenítés

A mozgásszegény életmód, a vitaminok esetleges hiánya vagy csökkent bevitele, a zsíros nehezebb téli étkezések megteszik a magukét. Fontos a méregtelenítés. Ilyenkor a télen felgyülemlett méreganyagokat kitisztítjuk a szervezetből, ezáltal frissebbek, egészségesebbek és ellenállóbbak leszünk. Javaslom a talpméregtelenítést azoknak, akik nem akarnak koplalással esetleg léböjtkúrával tisztulni. A talpméregtelenítésnél fél óra pihenéssel egybekötött kezelésekkel érjük el a kívánt eredményt. Bővebben tájékozódhatnak erről a TALPMÉREGTELENÍTÉS menüpontban, vagy az ASTERO szalonban. Szeretettel várom érdeklődésüket ingyenes tanácsadással.

Szépségtippek

Sápadt ajkak vérellátását javíthatjuk, ha reggelente egy percig puha fogkefével lágyan átmasszírozzuk. Ha citromlével átdörzsöljük, élénkebb, pirosabb lesz. Ezt követően enyhén krémezzük át. 
A kiszáradt cserepes sarkat vagy térdet egy félbevágott tengeri sóval beszórt citrommal naponta dörzsölje át, majd zsíros krémmel ápolja.
A hidegtől száraz kipirosodott bőrt megnyugtatja és hidratálja a méz és a tejszín keveréke. 2 evőkanál mézet keverjen össze 1 teáskanál tejszínnel, Kenje fel a bőrére, majd 20 perc után langyos vízzel mossa le.