A mindennapos és a professzionális használatra is elmondhatjuk, hogy igazán tökéletes és hosszantartó akkor lesz a smink, ha a folyékony alapozó fölé színezett kompakt púdert vagy áttetsző fixáló púdert is felteszünk. Sminkeseink, amikor alkalmi sminket készítenek, többféle színárnyalattal dolgoznak az alapozásnál, vagyis szakszóval élve kontúroznak, ezért a végén a Coverderm Finishing Púdert használják, amely szaténos-matt hatást biztosít és egész napos fixálást tesz lehetővé.

Azonban a színezett kompakt púderek is többféle lehetőséget rejtenek. A camouflage kategóriában a Coverderm Compact Powder normál, olajos vagy száraz bőrre önálló használatra is javasolt extra erős fedőképessége és bőrtípusnak megfelelő hatóanyagainál fogva. Ezek a púderek egész nap fennmaradnak, vízállóak, hypoallergének. Ezért, ha valaki nem szeretne folyékony alapozót használni, bátran választhat ezek közül. 

 

 

Bőrproblémák alapozása - A rozacea

Külön gondot jelent, ha fennáll valamilyen bőrprobléma. Ilyenkor a bőr még érzékenyebben reagálhat a sminkszerekre, sokan ilyen esetben nem használnak alapozót vagy púdert, pedig szívesen eltüntetnék bőrhibájukat egy biztonságos alapozóval. Ilyen esetekben is jó szolgálatot tesznek a Coverderm alapozói és púderei. Elsősorban azért, mert hypoallergének, tehát nem okoznak irritációt, olajmentesek, tehát nem tömítik el a pórusokat, nem okoznak aknét, minden alapozó fényvédőt tartalmaz, hogy megóvják az érzékenyebb bőrt is az UV-sugárzástól. Ezenkívül a Coverderm alapozói és púderi lehetőséget adnak, hogy a különböző bőrproblémákat ne csak fedjük, hanem kezeljük is egyben. A Coverderm Vanish Make-Up és Coverderm Vanish Compact Powder még a legérzékenyebb, kipirosodásra hajlamos és rozaceás bőr mindennapos fedésére is megoldást kínál, különlegesen hatékony és kíméletes összetételénél fogva.