Coverderm Perfect Legs

Egyedülálló technológia a camouflage termékek között. 
A Coverderm Perfect Legs egy olyan forradalmi make-up, amely tökéletesen elrejt bármilyen foltot vagy hibát a lábon és a testen, úgy mint a visszértágulat,vis szérgyulladás, striák vitiligo, forradások, égések, pigmentfoltok, napfoltok, anyajegy, horzsolás és tetoválás. Krémes, elasztikus állaga miatt könnyű felvinni és kis mennyiség is elegendő a teljesen sima bőrfelület eléréséhez. Használhatjuk csak a problémás területre vagy a teljes lábra is. 
A Coverderm Perfect Legs 100%-ig vízálló, nem mázolódik el, fennmarad anélkül, hogy elzárná a pórusokat és anélkül, hogy „megtörne” vagy “csíkot hagyna” még szélsőséges körülmények között is (sportolás, úszás, szauna). 16-os fényvédő faktorral rendelkezik (UVA/UVB), amely megvédi a láb és a test érzékeny bőrfelületét (pl. visszértágulat) a napsugárzás káros hatásaitól. Csak ásványi fényszűrőket tartalmaz Hypoallergén, minden bőrtípusra ajánlott, akár mindennapos használatra.

BotuMax make-up

Ránctalanító hatású alapozó? Igen! Sőt fényvédelem, és ápolás is. 
Magas fedőképességű alapozó, amely nemcsak tökéletesen simává, bársonyossá és sugárzóvá teszi az arcbőrt akár 16 órán át, hanem a speciális összetételének köszönhetően mind a mimikai, mind a napsugárzás és életkor által előidézett ráncok ellen hatásos. Különleges krémes textúrája miatt foltmentesen, könnyen terül a bőrön. 
100 %-ig vízálló. 15-ös fényvédő faktorral rendelkezik, csak ásványi fényszűrőket tartalmaz. Olajmentes formula, ezért a bőr pórusait nem tömíti el, nem irritálja az aknéra hajlamos bőrt sem. Hypoallergén , minden bőrtípusra, mindennapos használatra ajánlott.

BotuMax Concealer Plus

Magas fedőképességű korrektor szemés szájkörnyékre, amely a speciális összetételének köszönhetően mind a mimikai, mind a napsugárzás és életkor által előidézett ráncok ellen hatásos. Használatával a szem körüli ráncok optikailag halványulnak, a tekintet fiatalosabb, a bőr üdébb lesz akár 16 órán át. 100%-ig vízálló. 15-ös fényvédő faktorral rendelkezik, csak ásványi szűrőket tartalmaz.
Olajmentes formula, ezért a bőr pórusait nem tömíti el, nem irritálja az aknéra hajlamos bőrt sem. Hypoallergén, minden bőrtípusra, mindennapos használatra ajánlott.

BotuMax Compact Powder

A magas fedőképessége miatt önálló használatra is alkalmas ránctalanító púder simává, bársonyossá, ragyogóvá varázsolja az arcbőrt. A könnyű használat, a tökéleteses eredmény és a praktikus, elegáns kivitel miatt nélkülözhetetlen társ a hétköznapokban. 
A mimikai, valamint a napsugárzás és életkor által előidézett ráncok ellen speciális összetevőket tartalmaz, amelyek egyszerre fedik és ápolják az arcbőrt akár 16 órán át. 
100 %-ig vízálló. 15-ös fényvédő faktorral rendelkezik, csak ásványi szűrőket tartalmaz. Olajmentes formula, ezért a bőr pórusait nem tömíti el, nem irritálja az aknéra hajlamos bőrt sem. Speciális fényvisszaverő ásványok gondoskodnak a természetes hatásról. 
Hypoallergén, minden bőrtípusra, mindennapos használatra ajánlott.

Superfection testbronzosító make-up

Sokan vannak köztünk akiknek érzékeny bőrük miatt le kell mondaniuk a napozás, vagy szoláriumozás örömeiről. Nekik készült ez a csodálatos hypoallergén krém, mely lehetővé teszi nekik is a napbarnította bőr örömét. 
Csodálatos vízálló testbarnító krém, amely pillanatok alatt megszárad és azonnali természetes barna színt kölcsönöz. Akár több árnyalattal bronzosabb hatást érhetünk el vele, mint az eredeti bőszín repedés, törés, csíkok vagy foltok nélkül. A speciális fényvisszaverő technológia egyenletes és ragyogó bőrszínt, különleges szilikon tartalma selymes érzést biztosít. 
Nem önbarnító! Könnyen eltávolítható, de csak szappannal és vízzel. 15-ös fényvédő faktora megvédi a bőrt a napsugárzás káros hatásaitól, így a hétköznapi használat során más fényvédőre nincs szükség. Tartósan, megbízhatóan fenn marad a bőrön. 
Hypoallergén, minden bőrtípusra használható a mindennapokra, vagy alkalmakra.