Úgy negyven körül az ember lánya minden reggel egyre rémültebben tekint a tükörbe és plasztikai sebészért kiált. De mindig van választási lehetőségünk. Vagy gyertyafényes vacsorák jótékony homályába burkolózunk örökre vagy körülnézünk a kozmetikai kezelések között, hogy újra csatasorba állítsuk elveszettnek hitt nőisségünket.

Manapság a rohamosan fejlődő kozmetikai ipar olyan eljárásokat kínál, amellyel látványos és gyors eredményeket érnek el a ránctalanításban, a bőr regenerálásában. Egyik ilyen csoda a dermaroller. A kezelés során apró, tűs henger segítségével, steril körülmények között orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatnak egészen a sejtekig. Az eljárás helyi érzéstelenítéssel, fájdalommentesen történik. Már az első kezelés után is szemmel látható a javulás, de a tökéletes eredményhez is elég lehet három kezelés a probléma súlyosságától függően. A bőr teljesen megfiatalodik, mivel elindul a kollagén és elasztin termelődése. A fiatal felnőtteknél kialakult aknés hegek elhalványításában is egyedülálló eredményeket lehet ezzel a kezeléssel elérni.

A másik hasonló elven működő eljárás a tű nélküli mezoterápia. Az erre kifejlesztett készülék által kibocsátott speciális elektromágneses hullámok - az igen vékony és finom mezoterápiás tű által a bőr szarurétegén szabad szemmel nem látható, de valós nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé. Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülállóan hatékony módon felszívódik a bőrbe és azonnali látványos bőrfiatalodást produkál. A dermaroller kezelés és a tű nélküli mezoterápia kombinálható egymással, sőt az egész testen, a problémás területeken is használható.(lásd párnácskák). A kozmetikus szakember egy bőrdiagnosztikai vizsgálat alapján javasolja a legjobb eredményt hozó kezelési programot.

Ezután boldogan sóhajthatunk fel: Végre tavasz!!!