A rendelkezésre álló számtalan lehetőség közül szeretnék ajánlani Önöknek egy olyan kezelést, melyet szalonunkban sikeresen használunk már egy éve.

Sokan félnek a gépi testkezelésektől, a kezelésekkel járó esetleges fájdalmaktól, de főleg attól, hogy a kiadott pénz és a befektetett energia nem hozza meg a várt eredményt. Az elektrokozmetika professzionális újdonsága a Regen TriPollar RF (rádiófrekvencia) ez az első gép a világon, amely tripoláris rádiófrekvenciát használ a felesleges zsír megbontására és kiolvasztására, közben a bőrt látványosan feszesíti. Használata egyszerű, biztonságos, és már az első alkalommal meggyőzően hatékony (amennyiben értő, szakavatott kezekben van).

Miben más, mint a többi kezelés? 

  • minimális energiát használ, maximális eredményességgel, 
  • koncentráltan kezeli a problémás területeket,
  • a felületi és mély rétegekben is fájdalommentes, kifejezetten kellemes érzés a kezelés, 
  • függetlenül a bőr típusára, mindenkinél használható, 
  • jobb és gyorsabb eredményeket érhetunk el, az eddigi kezelésekhez képest.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki elégedetlen valamely testrészével, akár vékony, akár dúsabb, úgymint has, comb, hát, popsi, cellulit, karok. 
ÉS A KEDVENCEM – arckezelés – kisimult vonalak – feszesebb bőr – tűnő toka – a bőr élettel telített, és évekkel fiatalabb lesz már az első alkalommal. 
A KEZELÉS EREDMÉNYE FOKOZHATÓ A PRESOR NYOMÁSTERÁPIÁS NYIROKMASSZÁZS GÉPPEL.
A nyomásterápia ma már széles körben használt gyógyászati módszer, ami aktiválja a keringést (ér és nyirok). Intenzíven méregteleníti a szervezetet, növeli a szövetek rugalmasságát, fájdalomcsillapító, és relaxációs hatása kiváló. Javaslom ezt a kellemes, hatásos kezelést mindenkinek, aki törődik egészségével.

Milyen problémákban segít elsősorban a Presor Sorsia nyomásterápiás gép?

Mindenkinek egyénileg állítja be a javasolt kezelési értékeket, miután megmérte a vérnyomást. Függően a vendég problémájától és fizikai állapotától, különböző kezeléseket javasol. Ér- és nyirokrendszer stimulálása, normális vénás keringés fenntartása, fáradt lábak, ödéma, folyadék visszatartás, visszértágulat megelőzése, nyirok és vénás ödéma kezelése, poszt-traumatikus ödéma, cellulit, elhízás, bőrfeszesítés, szülés utáni kezelés, ágyhoz kötött betegnél trombózis megelőzése, idegrendszeri megbetegedések, féloldali, vagy végtagbénulásnál, izomsorvadás, feszültségoldás, relaxáció, szervezet általános méregtelenítése, szükség esetén orvossal való egyeztetés után. 
Sok-sok kezeléssel, és elégedett vendéggel a hátam mögött, javaslom Önöknek, ne törődjenek bele, ha csúnya, ha fáj, ha lóg, ha be van dagadva...stb. Legjobb tudásunk szerint teszünk meg mindent, hogy javítsunk, könyítsünk gondjain.

Nyugdíjasoknak a nyomásterápiás kezelést kedvezménnyel ajánljuk. 
Különösen rászorulók részére, egyéb fizetési lehetőségeket is kínálunk.