Hírek

A Mesoboost egy fantasztikus új anti-aging eljárás a kozmetikában.
Két technológia ötvözetéből jött létre, melyek a transzkután penetrációs mezo-chip technológia és a sokak által nagyon szeretett elektroporáció.
A gép több tízezer reverzibilis mikrocsatornát nyit meg a felhámban, hogy hatékonyan, gyorsan és fájdalommentesen juttasson orvosi tisztaságú hatóanyagokat a bőr irha rétegébe.

A Mesoboost kezelés tökéletes azok számára is, akik nem szeretik a fájdalmas eljárásokat, és vágynak a gyors, látványos eredményekre. Ez a kezelés nem csak egy anti-aging kezelés, hanem regenerálja, átalakítja és megfiatalítja a bőrt egy időben.

Az orvosi tisztaságú mezoterápiás koncentrátumok hatóanyagai non-invazív módon jutnak el a bőr mély rétegeibe. A Mesoboost kezelés felgyorsítja a regeneratív anyagcserét, javítja a bőr textúráját, rugalmasságát és minőségét. Hatékonyságát klinikai vizsgálatok igazolják.

A kezelés időtartama: kb. 90 perc.

A kezelés(ek) személyre szabását állapotfelmérés után beszéljük meg (milyen hatóanyagok használatára van szükség, milyen gyakorisággal és javasolt-e más kezelésekkel kombinálni a legjobb eredmény eléréséért).

1D, 2D, 3D és FLAT szempilla hosszabbítás és dúsítás extra könnyű szálakkal

az Astero Szépségszalonban!

 

A szálas műszempilla tulajdonságai

 • Szebb, sűrűbb, hosszabb és vastagabb szempillák bárhol, bármikor!
 • Természetes, mint a valódi szempilla
 • Hordása egyszerű és kényelmes
 • Vízálló
 • Nem roncsolja a saját szempillákat
 • Súlytalan, viselése kényelmes
 • Különböző hosszúságban és vastagságban választható
 • Akár 6 hétig is tart

A szálas műszempilla egyre népszerűbb technológia, mely meghosszabbítja, dúsabbá és vastagabbá teszi a szempillát, ezáltal kiemeli a tekintetet. Az emberi szempillához hasonló, nagyon puha anyagokból készül (nerc és szintetikus anyag kombinációja) különböző természetes ívekben és hosszban választható. Szalonunkban használt anyagok kivétel nélkül első osztályúak. A szálakat  egyenként, ragasztjuk saját szempillákhoz. A Flat​ műszempilla a tövénél szélesebb, ezért dúsabbnak tűnik, és tartósabb mivel nagyobb felületen tapad az eredeti szempillához. A Flat pillák segítségével a dúsító technikához hasonlóan látványos és sűrű szempillakoszorú készíthető. A dúsításhoz használt műszempillák rendkívül könnyűek és puhák, nem roncsolják az eredeti szálakat. A vendégek számára nyitott a lehetőség, hogy a klasszikus alap szempilla-hosszabbításnál látványosabb szempillakoszorút választhatnak, akár dupla, vagy tripla mennyiségű különböző hosszúságú és ívű műszempillákkal. A hatás lélegzetelállító, és mégis természetes! Megszépíti és sugárzóvá teszi az arcot.

A tincses műszempilla tulajdonságai

 • Szebb, sűrűbb, hosszabb és dúsabb szempillák bárhol, bármikor!
 • Természetestől a drámai hatásig!
 • Hordása egyszerű és kényelmes
 • Vízálló
 • Nem roncsolja a saját szempillákat
 • Viselése kényelmes
 • Különböző hosszúságban és dússágban választható
 • Akár 6 hétig is tart

A tincses műszempilla népszerű technológia, mely meghosszabbítja, dúsabbá teszi a szempillát, ezáltal kiemeli a tekintetet. Különböző hosszban választható. Szalonunkban használt anyagok kivétel nélkül első osztályúak. A tincseket  egyenként, ragasztjuk saját szempillákhoz. A tincses műszempilla a tövénél keskenyebb, a végeknél szélesebb legyező formát mutat, ezért dúsabbnak tűnik, és tartós mivel nagyobb felületen tapad az eredeti szempillához. Ezáltal akár 6 hétig is hordható. A vendégek számára nyitott a lehetőség, hogy természetes, vagy látványosabb szempillakoszorút választhatnak. A hatás lélegzetelállító, és mégis természetes, vagy akár drámai is lehet! Megszépíti és sugárzóvá teszi az arcot.

Lézeres mezoterápia az Astero Szépségszalonban!

Kedves Sorstársaim!
Szeretném megosztani tapasztalatomat a lézeres kezeléssel kapcsolatban. Nekem közel 30 éve gyulladásos rozaceás az arcom. Eddig senki nem tudott segíteni, nagyon sok mindent kipróbáltam már. Az orvosokkal kezdtem, de sajnos még rosszabb lett. Örülök, hogy rátaláltam az Astero Szépségszalon Coverderm termékeire, és már ezek is sokat javítottak. Na de az új lézeres gép meg Csilla /mesterkozmetikus/ nagy tudásával már az első kezeléssel látványos eredményt értünk el. Most az ötödik kezelésen vagyok túl, és megmondom őszintén, hogy az arcom újjászületett, ilyen szép nagyon nagyon régen nem volt. Alig kell smink. Úgyhogy én hálás vagyok Csillának, hogy ilyen segítőkész és ilyen nagy tudású. Mindenkinek ajánlom nem fog csalódni, mindenféle bőrhibát tud kezelni a géppel és a nagy szakértelmével.
Üdvözlettel
egy hálás beteg
Magdi


MILSYS – Meso Impulse Laser System

Fontos mérföldkőhöz érkeztek a Meso Laser kezelések. 2017 februárjától kizárólagos védjegyoltalom alatt állnak. Magyarországon az Age Attraction által meghonosított lézeres mezoterápia kezeléseket a MILSYS védjegy óvja és ezeknek a kezeléseknek az elnevezéseit kizárólag hitelesített kozmetikusok használhatják
Az Age Attraction által kiállított Hitelesítő Okirat azért fontos, hogy a vendégeket és a tisztességesen dolgozó partnerét is egyaránt védje. Ez az Okirat garantálja, hogy az Astero Szépségszalon kozmetikusa eredeti Meso Laser készüléket használ és elvégezte az Age Attraction hivatalos szakmai képzését és szigorúan ellenőrzött kezelési protokoll szerint dolgozik.

Innováció. Hatékonyság. Precizitás.

Erre a három pillérre épül az Age Attraction minden kezelése és terméke.
Német mérnökök által fejlesztett Meso Laser technológia a bőrfiatalítás leghatékonyabb innovációja. Ez a nagyteljesítményű lézer olyan intenzív stimuláló hatást képes kifejteni a bőrben, amely nem hasonlítható egyetlen más készülékhez sem. Orvosi beavatkozás nélkül is rendkívül mély hatóanyag bevitelt tesz lehetővé, ezért igazán tartós anti-ageing hatást érhetünk el vele.
A termékek egyedisége abban rejlik, hogy egyedülállóan magas koncentrációban tartalmaznak olyan erős anti-ageing összetevőket, mint az őssejtes hyaluronsav, a különleges peptidkoncentrátum és az egzotikus hó-alga. Ezek ez értékes hatóanyagok a bőr mély szöveti rétegébe juttatva belülről, sejt szinten újítják meg a bőrt. Ezekbe a termékekbe csak szigorúan ellenőrzött, igazoltan hatékony összetevők kerültek és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő vegyi anyagot, így még a legérzékenyebb, allergiára hajlamos bőrűek is bátran igénybe vehetik a kezeléseket.

Közel 50 éve jelent meg az első orvosi tanulmány arról, hogy a kis dózisú lézersugárzás pozitív biológiai hatással van a bőr állapotára. Gyógyító és fájdalomcsillapító hatása miatt először a bőrgyógyászatban kezdték alkalmazni, nehezen gyógyuló sebek és betegségek kezelésére. Majd egyre inkább elterjedt a szépségápolásban is, hiszen olyan intenzív bőrstimuláció érhető el vele, ami más kozmetikai készülékkel teljesen elképzelhetetlen.

A bőrünket minden sejtjét úgy képzeljük el, hogy apró raktárak amik energiát tárolnak. Ezt az energiát arra használják, hogy új bőrsejteket képezzenek és leküzdjék a különböző sérüléseket, bőrproblémákat. Ám ez az energia a kor előrehaladtával lelassul, ennek következtében a sejtek már nem tudnak megfelelő ütemben regenerálódni, így a bőr állapota láthatóan romlani kezd. Ezt a folyamatot képes a lézer rendkívül hatékony módon befolyásolni. Ez az úgy nevezett biostimuláció felébreszti és működésre serkenti a bőrsejteket, felgyorsul a regeneráció, beindul a kollagén termelődése és rugalmasabbá, feszesebbé válik a teljes bőrszövet.

A lézeres kezelés önmagában segít a herpesz és az övsömör gyógyulásában, kiváló erős gyulladásokra, aknékra, pszoriázis kezelésére.

Kiknek ajánljuk a lézeres mezoterápiát?

Azoknak a fiataloknak, akik időben szeretnék felvenni a harcot a bőr öregedésével.
Javasoljuk problémás bőr kezelésére (akné, gyulladások nyomai - pigmentáció kezelésére és megszüntetésére)
Ajánljuk lifting és ránckezelésre (nemcsak arc, hanem kézfej kezelésére is), szemkörnyék feszesítésére és szem alatti duzzanatok kezelésére is.
Továbbá eredményes rozácea, terhességi csíkok, cellulit kezelésre, lokális zsírbontásra, bőr- és kötőszövet feszesítésre.

A kezeléseinkről érdeklődjenek személyesen, vagy telefonon!

{gallery}lezeres-mezoterapia{/gallery}


VILÁGÚJDONSÁG AZ Astero SZALONBAN! Lézeres szőrtelenítés, a teljesség igényével!

A LightSheer olyan magas teljesítményű lézeres rendszer, ami a rövid és nagyon hosszú spektrumú villanásokat is biztonságosan és hatékonyan használja, így a kezelés kibővíthető a legextrémebb bőrtípusra vagy a szőrszín legszélesebb változataira, a legkülönbözőbb méretű vagy mélységű területekre. A LightSheer alapvető sikere professzionális egyszerűségében és csúcstechnológiás kivitelezésében rejlik. A diódalézer abban különbözik az IPL-től, azaz a villanófényes eljárástól, hogy a diódalézer energiája célzottan ér el a szőrtüszőkbe, véglegesen pusztítja el azokat. Míg a villanófénynél az energia egy része elveszik, a kezelés hatása pedig nem végleges. Lightsheer fantázianevű lézeres szőrtelenítő berendezés pontos beállítása révén megvédi a szöveteket a roncsolódástól, ugyanakkor lead annyi hőt, hogy elpusztítsa a szőrtüszőt. Szabadalmaztatott „ChillTip” rendszere folyamatos hűtést biztosít a bőr számára, fokozva a páciensek kényelmét.

 • A LightSheer folyamatos klinikai dokumentumokkal igazolva prémium kategóriás a tartós szőrtlenítésben
 • Minden bőrtípusra, szinte minden szőrszínre, különböző méretű és mélységű területekre
 • Szabadalmazott ChillTip kezelőfej folymatosan hűti a kezelt területet a vendég biztonságát és kényelmét garantálva
 • Csúcsminőségű diódalézer technológia – Lumenis LightSheer
 • Mindig bársonyos sima bőr, akár a kényes területeken is
 • Nincs többé gyulladt szőrtüsző, búcsút inthet a zavaró szőrszálaknak!

A lézeres szőrtelenítés árairól itt tájékozódhat!


100% autentikus ciprusi szamártej kozmetikumok

www.szamartejkozmetikumok.hu


MUSTER INFRARED + IONIC

A lágy infravörös hő gyengéden hatol be a hajszál belsejébe és egészségesen tartja a hajat, míg a rendkívül sima kerámia lapok között selymesen siklik a haj.

Az exclusive infravörös lámpa nem termel felesleges hőt, száműzi a nem kívánt göndörséget, sztatikusságot, így a haj egészségesebb, fényesebb és könnyebben kezelhető, az eredmény tovább tart.

A haj nem szárad ki, megtartja hidratáltságát. A negatív ionoktól fényt és csillogást kap a haj.

Minden hajtípusra ideális, de kifejezetten ajánlott festett, törékeny vagy problémás hajra.


POLARISOL

Nagy örömmel és büszkeséggel mutatjuk be Önnek a polarizált fénytechnológia legújabb csúcstermékét, a Polarisoltermékcsaládot, amely mára már bizonyítottan egyre nagyobb teret nyer a kozmetológiában.

A polarizált fény használata kulcsszerepet tölt be a bőrápolásban, a szépséghibák kezelésében, fiatalságunk megőrzésében, így használata ma már világszerte egyre közkedveltebb a kozmetikákban és szépségszalonokban.

Polarisol termékcsalád kifejlesztésben, hasonlóan a Bioptron és a Sensolite termékekhez, kulcsszerepe volt Dr. Fenyő Márta biofizikusnak, aki megtalálta azt az új, innovatív megoldást, amivel még nagyobb felületen és még hatékonyabban tudjuk a fény hasznos energiáját alkalmazni.

A Polarisol fény alkalmazása a kozmetológiában

 • Kollagénszintézis serkentése
 • Kozmetikai készítmények (krém, szérum, pakolás) aktív hatóanyag felszívódásának fokozása
 • Felületi ráncok kisimítása
 • Akné, pattanás, mitesszer kezelése
 • Kitágult pórusú bőr kezelése
 • Ajakherpesz, ekcéma, pikkelysömör tüneteinek enyhítése
 • Cellulitisz (narancsbőr) kezelése
 • Plasztikai műtétek utáni hegek kezelése
 • Keloidképződés csökkentése
 • Szőrtüszőgyulladás kezelése

Ezen kívül többek közt: hajhullás, problémás fejbőr, reumatológia, fizikoterápia, műtét utáni rehabilitáció, depresszió, gyulladások kezelése.


MESOPEN TERÁPIA

Az esztétikai mezoterápia legnagyobb érdeme, hogy hozzáértő kezekben teljesen ártalmatlan (mellékhatásoktól mentes) és egyedülállóan hatékony a következő esztétikai problémákkal szemben:

 • arc, nyak, dekoltázs anti-aging kezelése,
 • májfoltok kezelése,
 • akne hajlam kezelése,
 • aknés eredetű ragyás arcbőr kezelése,
 • hajhullás ill. kopaszodás kezelése,
 • striák (terhességi csíkok) kezelése,
 • cellulit (narancsbőr) kezelése.

Azokat az anyagokat juttatjuk be a bőrbe ill. a bőr sejtjeibe, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a bőr egészséges működéséhez ill. megvédik azt a külső ártalmaktól. Amire szükség van az elsősorban, az a hyaluronsav (amely nagy mennyiségű vizet köt meg, tehát biztosítja a bőr hidratáltságát), organikus szilíciumra (amelyböl a bőr fibroblaszt sejtjei fel tudják építeni a fogytán lévő kollagén és elasztin rostokat ill. vitaminokra (A, B, C, D, E, stb…), melyek szabadgyökfogó képességük révén meg tudják védeni azt a külső károsító, börőregedést előidéző hatásokkal szemben (UV-A, UV-B sugárzás, levegőszennyezettség, stb…).

És nem csak a hatóanyag bejuttatásban kiemelkedő a mezoterápia.

A tűszúrások még hatóanyag nélkül is bizonyítottan igen intenzív kollagén elválasztást indítanak el a bőrben és a bőraljában. Ennek eredményeképpen a kor előrehaladtával megereszkedő bőr újra feszesebb, rugalmasabb és tömöttebb tapintatú lesz. Ennek következtében az apró szárazsági ráncok kisimulnak, a markánsabbak nagy mértékben csökkennek. A mély ráncok ill. redők esetén ráncfeltöltő kezeléssel egészíthetjük ki a mezoterápiát, melynek során polimerizált (keresztkötésekkel stabilizált) hyalurosavval dolgozunk.

Az aknés atrófiás hegek (ragyás bőr) mellékhatásoktól mentes kezelése eddig megoldhatatlan probléma volt orvosnak, kozmetikusnak egyaránt. A sok tűszúrás erre is meghozta a megoldást.

Azt a tévhitet is el kell oszlatni, hogy a tűs mezoterápia ill. a tűs hengeres kezelés fájdalmas. Rendelkezésre áll ugyanis ímmár olyan helyi érzéstelenítési technika, amellyel teljesen fájdalom mentessé tehetőek ezek a beavatkozások.

Néhány vélemény vendégeinktől a Herbalis Grand ránctalanító, regeneráló krémről:

„….Az arckrèmet úgy próbáltam, ahogy mondtad, először csak a fél arcomra, hát már érzetre is azonnal hatásos. Imádom az illatát is, egyszerűen igéző az a sok finomság benne. Szeretnék kézkrémet is mindenképp….” P. Edina, Üröm

„Világéletemben nagy figyelmet fordítottam az arcápolásra, mindig márkás termékeket használtam, de eddig ez a krém vált be a legjobban, amelyet személyre szabottan nekem készített Csilla” L. Katalin, Budapest

„Miután felkentem a krémet, azonnal éreztem a tápláló, hidratáló hatást, a bőröm megnyugodott és kisimult. Külön szeretem, hogy akármilyen gyakran kenem, nem csillog a bőröm tőle. Már a férjem is ezt használja.” M. Sándorné Budakalász


HERBALIS otthoni bőrápolás - Vigye haza a luxus élményét!

A Herbalis otthoni bőrápoló termékeket személyre szabottan állítja össze a szalon aromaterápiás szakértője és vezető kozmetikusa, Pissinos Csilla vendégeinknek, aki kifejlesztette azokat az ápoló termékeket, amelyek az egyedi bőrápolási igényeken túlmutatva képesek a legteljesebb, legigényesebb ápolást és hatékonyságot biztosítani.

A krémek összetevői között szerepelnek nemes biominősítésű olajok, tehát 100%-os tisztaságú, eredeti, hamisítatlan aromaterápiás összetevők, amelyek természetesen parabénmentesek.

„Legek kategória”- a Herbalis kozmetikumok főbb hatóanyagai:

Természetes, finomítatlan, hidegen sajtolt olajak, amelyek a legmagasabb minőségű kategóriát képviselik az olajok között.

Az argánolaj bőrfiatalító, tápláló és regeneráló, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású. Antioxidánsokban, esszenciális zsírsavakban gazdag, beállítja a bőr víz- és zsírháztartását. Az E-vitamin tartalma magasabb, mint az olívának, ráadásul az E-vitamin értékes változatát az alfa-tokoferolt tartalmazza, amelyet az emberi szervezetben található legaktívabb antioxidánsként tartanak számon.

A damaszkuszi rózsa olaja az érzékeny bőrápolására kimondottan alkalmas, pórusösszehúzó, antiszeptikus, stresszoldó, nyugtató hatású, valamint afrodiziákumként is ismert. 1 ml olaj kinyeréséhez 100 000 szirom szükséges!

A muskotályzsálya olaj szintén afrodiziákum, kifejezetten női olaj, antidepresszáns, euforizáló és dezodoráns hatású (pl. PMS tüneteinek kezelésére kiváló).

A sörfőző mesterek régen muskotályzsályát kevertek a sörbe, mert így a sör nem elbódította annak fogyasztóját, hanem boldogsághormonokat szabadított fel így okozva eufóriát.

A levendulaolaj gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató, stresszoldó, idegrendszer-nyugtató hatásáról ismert.

A tömjén érzékeny bőrápolására kiválóan alkalmas, gyulladásgátló, antiszeptikus, antivirális, immunerősítő hatású.


A Herbalis kozmetikumai:

A Herbalis Grand 5 illóolaj összetevők szinergiája, vagyis egymást erősítő hatása teszi egyszerre minden bőrápolási funkciónak megfelelővé: regenerálja, táplálja, hidratálja, feszesíti az arcbőrt, beállítja víz-és zsírháztartását, faggyúműködést szabályozó, gyulladáscsökkentő hatású.
Azonnali és látványos feszesítő és kontúrjavító hatással rendelkezik, kifejezetten alkalmas érett, igényes és problémás, érzékeny bőr mindennapi ápolására.

Herbalis Grand szemránckrém az organikus, különleges illóolajok erejével, amely azonnal és látványosan csökkenti a szem körüli ráncokat, hidratálja, regenerálja a szem körüli érzékeny területet, rendszeres használatával a finom vonalak csökkennek, a sötét karikák halványodnak, a tekintet fiatalos, üde lesz.
A Herbalis kozmetikumok különlegessége, hogy nincsen bennük hozzáadott illatanyag és konzerválószer, így a legérzékenyebb bőrűek is használhatják. Egyéni érzékenységeket is figyelembe véve lehetőség van személyre szabott krém készítésre is ingyenes egyéni konzultáció és bőrdiagnosztika után.


Herbalis kezelések a szalonban

Herbalis arckezelés ára:

 

Árak megtekintéséhez kattintson ide!

Amikor megcsókol a természet

Kozmetikába járni mindenki szeret. Jó, néha fájdalmas, de mindenért kárpótol a kényeztetés, amikor a szakember csak a vendég szépülésével foglalkozik. Hát még, ha a kezelés személy szerint a „paciens” igényeire szabott. Hiszen lehet hasonló a bőrtípusunk, legnagyobb szervünk mégiscsak egyedi és utánozhatatlan, ami jó az egyiknek, az árthat a másiknak. Ezért is vártam annyira a személyre szabott arctisztítást – tudtam, amit az arcomra kennek, nem valami távoli futószalagról esett le, hogy hosszú utat megtéve, kézen-közön eljusson hozzám is, Pomázra.

Pár hónapja már hallottam, készül valami az Astero-ban. Kísérleteznek, próbálgatnak, egyedi termékcsaládot terveznek. Hogy pontosan mit, a nyílt napig titokban tartották, mindössze pár bennfentes próbálhatta ki saját bőrén az új krémeket, tonikokat. Megérte várni, a Herbalis névre keresztelt egyéni termékek tényleg hatékonyak. Nem csoda, hiszen kizárólag természetes, öko minősített alapanyagokból készülnek.

Még az elején le kell szögeznem: fogalmam sincs a kozmetikai, szépészeti termékekről, hatóanyagokról, összetevőkről és azok bőrre gyakorolt hatásairól. Éppen ezért akárhányszor kozmetikus keze alá fekszem, hagyom, a szakember döntse el, mi jó a bőrömnek. Így volt most is, és bár folyamatosan kommentálta Csilla és Kriszti – az eddig méltánytalanul meg nem nevezett krém-keverők – , hogy éppen milyen gyógynövényből készült termék kerül az arcomra, milyen hatásra számíthatok, mostanra semmit nem tudnék visszaidézni a szépség-gyorstalpalóból. De nem csak magyaráztak. Az alkalmazott kenceficéket ugyanis ott, helyben keverték ki a lányok, miután profi szemmel pár perc alatt felmérték, mire szomjazik a bőröm. És a lelkem. Mert bizony, az aromák – bizonyított tény! – ha ügyesen választják ki őket, jótékony hatással lehetnek a szellemre is. És jól választottak, az illat-orgia úgy magával ragadott, hogy úgy voltam vele, még ha nem is ér semmit a kezelés, már az illatok miatt megérte eljönni. Relaxációval ért fel az az egy-másfél óra (nem is tudom, mennyi volt, elvesztettem az időérzékem). Mikor nagy nehezen visszatértem a valóságba a „kúra” után, kérdezték a lányok, érzem-e a változást. Bódult voltam még az illatoktól, olajoktól, nem tudtam értelemsen válaszolni... De ahogy csacsogtunk még kicsit, és telt az idő, egyre jobban éreztem, valami megváltozott. Nehéz megfogalmazni az érzést, de mintha belülről, folyamatosan töltődött volna az arcom, feszesedett – mint egy nagy pohár víz, vagy egy frissító arcmasszázs után. Közben meg nem tudtam megállni, hogy ne érintsem meg a bőröm folyamatosan, annyira puha volt, és ellentétben a várakozásokkal (hiszen rengeteg krém került az arcomra), egyáltalán nem éreztem zsírosnak.
Kíváncsi voltam az utóhatásra, vajon mennyire látszik majd, hogy arctisztításon vettem részt. Vajon másnap észreveszik a kollegák a nyomkodás utóhatásaként jelentkező pirosságot? Megint hámlik majd az orrom? Jelenthetem, semmi ilyesmi nem történt. Csupán annyi, hogy rég kaptam annyi bókot, mint azon a héten. Arról nem is beszélve, hogy még napokkal később, többszöri arcmosás után is éreztem a pakolás illatát.
De igazán a kezelést követő reggel éreztem a változást. Bár nem aludtam sokat, mégis kipihentebbnek tűntem. Nem is nyúltam még pár napig az alapozós tégelyhez.

Hardi Judit