Sokan azonban nehezen szánják rá magukat a testmozgásra vagy egészségi állapotuk vagy eredendő lustaságuk miatt. Ilyen esetben vesszük hasznát a keringésjavító orvosi gépeknek.
Az egyik leghatékonyabb és megbízható, látványos eredményt hozó készülék a Prezor fantázianevű, amellyel néhány kezelés után csökken az ödéma és folyadék megtartás, megszűnik az ún. „nehézláb-érzés”, valamint a visszeres lábak állapotát is javítja.
A Presorral kezelt ödémás esetek javulását klinikai vizsgálatok bizonyítják. A vizsgálatok kimutatták, hogy a készülék használata a hagyományos technikákhoz képest sokkal előnyösebb mind az eredmények, mind a vendég kényelemérzete tekintetében. 
A kezelés időtartama kb. 30-40perc, és nem kell mást csinálnunk, csak kényelmesen feküdnünk és lazítanunk. 
A berendezésben beépített vérnyomásmérő található. A kezelési paramétereket a készülék automatikusan igazítja a mért vérnyomási értékekhez, így teljesen személyre szabott kezelési program válik lehetővé. Hozzájárul a szervezet általános méregtelenítéséhez, stimulálja a vénás-és nyirokkeringést, csökkenti a cellulitot, a műtéteket követő ödémát. És további jó hír, hogy az elhízás kezelésében, az alakformálásban, feszesítésben, a sokszor lefogyhatatlan helyi zsírpárnák eltüntetésében is eredményes önállóan vagy kiegészítő kezelésként is. 
Mindazoknak ajánlom, akik az egészségi állapotukon, közérzetükön szeretnének javítani, de azoknak is, akik megelőzésként vagy az esztétikusabb külső eléréséért választják ezt a kellemes, ellazító, pihentető és legfőképpen látható és érezhető eredményeket hozó kezelést.
És ha már mindent megtettünk lábunk szépségéért, bújtassuk nyugodtan egy nőies, különleges harisnyába, hogy élvezhessük megújult nőiességünk vonzerejét!