A Növényi Őssejt Terápiás Kezelés

Ez a kezelés olyan őssejt-kivonatok hatékony kombinációja, amelyek stimulálják a bőrünk mélyebb rétegeit, így lesz az egészséges, ragyogó és feszes. A régebbi korok embere megfigyelte egyes növények különleges tulajdonságait, ebből kiindulva később tudományos vizsgálatoknak vetették alá őket.
Már a XVIII. században megfigyelték,

  • egy svájci, nagyon ritka savanyú zöldalmánál a kiváló eltarthatóságát és, hogy rothadás nélkül vészeli át a telet. Kutatása során rájöttek, hogy rendkívül gazdag tápanyagokban és eszenciális aminósavakban.
  • hogy az Eurázsiai hegységrendszerben az (Alpoktól a Himalájáig) található havasi gyopár gyopár speciális védekezési mechanikát fejlesztett ki az extrém magasság és erős napsugárzás ellen Kiderült, hogy őssejtjei nagyon erős antioxidáns, gyulladásgátló, védekező mechanizmussal rendelkeznek
  • havasi rózsa levelének őssejtjét különleges technológiával vonják ki, majd liposzómába zárják. A kutatás során rájöttek, hogy a növény őssejtjei az emberi epidermiszt is megvédik a külső káros hatásoktól
  • nyári orgona jellegzetessége, hogy télen tövig kifagy, de tavasszal újra kihajt és egyre nagyobb lesz, ugyanis őssejtjei képesek megújítani a növényt.
  • szőlő őssejtjeinek átörökítő és metabolikus tulajdonságai vannak Már tudjuk, hogy nagyon erős antioxidáns tartalmú és hatékony az erős UV sugarak elleni védelemben
  • + egy alaszkai baktériumtörzsből előállított glikoproteinről kiderült, hogy beindítja a kollagén és elasztin képződését, ami elősegíti a bőr megfiatalodását és egy olyan újonnan felfedezett antioxidánst tartalmaz, amelynek nagyon fontos szerepe van a bőr védelmében és javítja a sejtek életképességét.

Hyaluronic3 – Háromszoros hatás

A természetes öregedési folyamatok során a bőr hialuronsav tartalma már 25 éves kortól folyamatosan csökken, 60 éves korra pedig visszaesik 10%-ra. Ezzel együtt csökken a kötőszövet térfogata, ez ráncok kialakulásához vezet. 
A Hyaluronic3 kezelés kivételes hatóanyag-kombinációja ellensúlyozza a kötőszövet térfogat veszteséget és háromszoros aktivitással egyszerre több bőrrétegben hat, mégpedig liposzómás, kis-és nagymolekulájú hialuronsav segítségével.
A bőr vízfelvevő és vízmegtartó képessége egyedülálló módon fokozódik, a kötőszövet újra tömörödik, a ráncok feltöltődnek, a bőr simává válik. Önálló kezelésként is remekül megállja a helyét, de a mikrodermabrázió (bőrcsiszolás) kiegészítéseként még látványosabb hatást érhetünk el.

A természet ereje és a tudományos kutatások eredményeként létrejöhettek ezek a tiszta, vegyszermentes, természetes módszerek, amely már az első alkalom után egyedülálló módon megfiatalítják, ragyogóvá, üdévé teszik a bőrt sebészeti beavatkozás nélkül!