Az a tapasztalatom, hogy a szoláriumozók többsége sajnos nem használ szolárium krémet. 
A minőségi szolárium kozmetikumok arra lettek kifejlesztve, hogy használatukkal mélyebb és tartósabb barnulás érhető el rövidebb idő alatt úgy, hogy közben mélyen táplálják, hidratálják a bőrt szoláriumozás alatt és után is. 
Használatával 30-40%-al eredményesebben barnulunk, és megelőzzük az apró ráncok kialakulását. Hiába barna a bőr, ha látványra szürkés színű, vízhiányos, szétesett. Ezzel szemben egy szép barna, hidratált és egészséget sugárzó bőr mindenki számára vonzó. 
Ne feledjük, hogy a mértékletesség rendszerességgel párosítva hozza meg gyümölcsét. Fontos, hogy mindig a bőre színének, és típusának megfelelő szolárium krémet használja. Ebben a szolárium kezelője örömmel a segítségére lesz.

A szolárium kozmetikumoknak különböző típusai vannak:

  • Accelerator vagy barnulás gyorsító. Használatukkal gyorsabb és intenzívebb a barnulás. Az acceleratorok hatása a szolárium használatát követő 4-6 óra elteltével válik igazán látványossá.
  • Tingle, vagy csípős krémek. Hatóanyagaik (borsmenta, fahéj stb.) segítségével a pigment termelésre hatnak. A felgyorsult anyagcsere hatására több festékanyagot képes a bőr előállítani. Használata során a bőr 20-30 percre kipirul, és enyhén bizsergető vagy csípős érzés jelentkezik egyéni érzékenységtől függően. Érzékeny bőrűeknek nem ajánlom! A tingle típusú krémek barnító hatása nagyon látványos, ezért egyre népszerűbbek. Tartós használatát azonban nem ajánlom. Célszerű két, három alkalom után egy ideig acceleratoros vagy bronzeres készítményeket használni.
  • Bronzeres termékek természetes növényi kivonatokat (béta-karotin, mogyoró és dió kivonat, vörös alga stb.) tartalmazó szolárkozmetikumok. Nem önbarnítók! Hatásukra a bőr gyönyörű bronzbarna szint kap, mely azonnal látható. Diókivonat tartalma miatt is javaslom a szolárium krémet egyenletesen elkenni, és a szolizás után kezet mosni.

A szoláriumot férfiak is előszeretettel használják. Nekik készültek a férfias illatú, férfiak bőrére kifejlesztett szolárium krémek. 
Mi nők továbbra is szívesen tobzódunk a gyümölcsös, parfümös vagy friss illatokban.

Kérem önöket, ha szoláriumoznak és még nem próbálták a szolárium krémeket, próbálják ki a különbséget.

Ehhez nyújt segítséget októberi ASTERO szolárium akciónk.
Október hónapban minden kedves vendégünk, aki szoláriumunkat igénybe veszi, ajándékként kipróbálhatja krémeinket ahányszor jön.