Az őszi méregtelenítést is most kell elkezdeni. Nyomásterápiás nyirokmasszázs-gépünkkel nagyon jó tapasztalataink vannak. Az általános regeneráláson kívül, hatásosan szüntette meg az ödémát, javította az erek állapotát, ízületi problémával küzdő vendégeink is mind javulásról számoltak be. 
Nagyon fontos szerepe van a nyomásterápiának a méregtelenítésben. A lerakódásokat fellazítva, a nyirokrendszeren keresztül szállítja el a méreganyagokat. A hatás azonnal érezhető. Szívesen ajánlom azoknak is, akik pihenésre, relaxálásra vágynak. A kezelés alatt oldódik a stressz, kisimulnak az idegek. Sokat írtam a REGEN zsírolvasztó gépünkről is, amit arc és testkezelésre egyaránt használunk. A sok kezelés tapasztalattal, gyakorlattal és elégedett vendégekkel ajándékozott meg minket. Az arckezelés azonnali, látványos, tartós eredményeket hozott minden esetben. A testkezelésekkel is már az első alkalommal, szemmel látható javulást értünk el. 
Szeretném, ha minél többen megismerhetnék ezeket a csodálatos gépeket, ezért október hónapban az arckezelést vendégeink 5000 Ft kedvezménnyel próbálhatják ki. Ráadásként, hogy mindenki megtalálja, amit szeret, októberben a szempilla- és szemöldökfestés és szemöldökszedés csomag 1400 Ft-ba kerül. Ha szempillájával elégedetlen, próbálja ki kiváló minőségű műszempilláinkat. Akár 2-3 tincs a szem sarkába is csodát tesz.

Néhány szót szeretnék szólni az újdonságokról is:

Hajhosszabbítás

A hajhosszabbítást mindenkinek ajánljuk, aki szeretne változtatni külsején, stílusán, vagy csak egyszerűen dúsabb hajkoronára vágyik. 
A jelenleg legmodernebb eljárással, a gyantás hőillesztéssel hosszabbítjuk a hajat. Az általunk használt anyagok veszélytelenek a hajra és annak viselőjére. Csak 100%-os európai hajjal dolgozunk, mely egészséges és vegyileg nem kezelt. Az illesztett hajat 3-4 havonta, (a haj növekedésétől függően) leszedjük, és újra feltesszük a tőre. A megvásárolt jó minőségű haj 5-8 évig hordható, függően, ki hogy vigyáz rá. Fodrászatunkban speciális hajápoló termékekkel kezeljük a hajproblémákat. Állapotfelmérés után összeállítjuk az egyénre szabott ápoló kúrát. Forduljon hozzánk bizalommal, ha zsíros, korpás, száraz, roncsolt a haja, vagy ha hullik. A műkörömépítőnk a legdivatosabb csodálatos őszi színekkel és a legújabb körömtrenddel várja kedves vendégeinket.

Remélem, mindenki megtalálja őszi akcióinkban a neki tetszőt.